Nedavno sam radil servis na plinu ( u Auto Tim-u ) pa je isparivač zamijenjen jer je bio totalno u *urcu...
Od kad su mi ga zamijenili dosta mi se povećala potrošnja, sa 10,5-11 litara na 13-14, ponekad i više, nije mi jasno zašto, jer se je po mojoj logici potrošnja trebala smanjiti

:
BTW, pošto su sad injektori u kvaru, bacio sam se na popravljanje jedne sitnice koja me dugo živcira, a to je špricanje vode za pranje stakla po zadnjoj šajbi, jučer sam raskopao pola auta, pratio sam cjevčicu skroz od naprijed, pa sam ju propuhivao sa kompresorom, da bi na kraju skužio da je pukla na pregibu kod zadnje haube, no sva sreća ima je dosta viška pa sam taj puknuti komad odrezao i nanovo spojio i sad radi -
ŠPRICA!!!!!!!!!!I zadnji elektromotorić na brisaću je nešto kenjao, pa sam ga otvorio, malo počistio kolektor, itd i motorić je proradio...
U mehanizmu je bilo za 5 kila masti,al se sva mast stvrdla pa nije ništa podmazivala, pa sam i to malo razradio i sredio...
Osim injektora, jedina stvar koja sad ne radi kak spada na autu je pepeljara, jer se neda otvorat i zatvarat kak spada, al to nek ostane tak zasad, jer mi se dosad događalo da jednu stvar popravim pa onda 3 riknu...

: