Da i ja nešto velim:
Ja sam policajcima reko da me je netko lupio i pobjegao, oni su me pitali jel sam videl auto? Je ziher, dok sam se vrtel prek krova gledal sam tablice liku...
Kak meni niš nije bilo, niti sam hitnu zval, a ni oni ni ja nemamo nikakvog dokaza da me je netko lupil, jebi ga, dečki su si malo olakšali posel i napisali da sam sam sletio s ceste... Dok sam ja bio s njima u kombiju sve su u detalje ispitivali, rekli da budu trazili snimke s autoceste, mjerili, slikali i ostale pizdarije, niti sekunde nisam sumnjal da budu u zapisnik napisali da sam se ja naroljao i spičkao, ko da sam neki kronični alkoholičar koji se stalno pijan vozi... Na kraju krajeva, oni mogu u zapisnik zapisati kaj hoće, da nije bilo Boce ja nebi ni znal kaj su napisali u zapisnik...
Na mjestu na kojem se to dogodilo je ravnica od kojih par km, nema zavoja ni ničeg, tak da ne stoji priča da sam divljal ili neznam kaj pa da sam sletio s ceste, niti je u pitanju bila neprilagođena brzina niti išta drugo...
Sranje u svemu tome je kaj sam napuhal, al taj faking promil nije kriv kaj se dogodilo to kaj se dogodilo...
Nisam zaspao za volanom, jer sam vidio auto u retrovizoru, i cijelo vrijeme su me preticali idioti koji su se po toj magli vozili 130 ili možda i više...
Postoji mogućnost da mi je koja stražnja pozicija bila krepana, pa auto u toj magli nije baš bio vidljiv, kaj ja znam, ali i dalje tvrdim da JA nisam skrivio nesreću...
Trebal sam napisati da sam imal alkohola u krvi kad se to dogodilo, neznam zakaj nisam, al nije mi bila namjera ikome mazat oči, *ebe se meni kaj o meni misli neko ko me ne pozna, a oni koji me poznaju, znaju da nisam neki faking alkoholicar. Kad znam da nebudem sjedal za volan, popijem si koju čašu, ovaj put sam napravil glupost pa sam popio iako sam znao da ću morat vozit, i eto, obilo mi se o glavu, no to je moj problem koji budem sam rješavao...