c/p 28 travanj 2009
Bio sam kod bivseg kolege sa posla koji je prije par mjeseci dobio sina, pa sam otisao do njega da malo popricamo, razmijenimo dozivljaje itd.
Bilo je oko osam sati kad sam krenuo doma, no on me zamolio da jos malo ostanem, da popricamo itd, jer razmislja o tome da da otkaz u firmi itd...
I tako je doslo devet sati i ja krenem doma...
Vozim se ja prema doma, nikud mi se nije zurilo pa sam se lijepo polako vozio...
Dolazim ja na laganu uzbrdicu i vidim auto kako stoji sa desne strane, ceka da se ukljuci u promet sa sporedne ceste, ja polako prilazim i on ko grom iz vedra neba odjednom krene na cestu...
Kocio sam ko lud jer je krenuo na cestu kad sam bio na 2-3 metra od njega, cak sam i lagano skrenuo pokusavsi ga izbjeci, ali bezuspjesno - udario sam ga sa prednjom lijevom stranom...
Osim ovog kaj se vidi sa slike dobio je i vezni lim, mislim da je i akumulator nahebao, i neznam kaj jos...

Posto se je sve dogodilo po noci nisam ni dobro vidio auto, no kad sam ga danas vidio, jedva sam se suzdrzao da ne lupim glavom o zid...

Nemogu vjerovat da se tolko sranja moze dogodit u malo vise od dva mjecesa...
I sad opet sve ispocetka, slaganje, trcanje oko osiguranja, mehanicara...

Danas od tuge i jada cijeli dan nisam nista jeo, proslu noc nisam ni oka sklopio...