Ne znam od kuda si izvukao ovo za VW, to je totalno krivo, oni tek razvijaju 2.0 twin turbo i to samo diesel. Što se tice preporoda, čak bi ti i svaki treci 'fauveaš' priznao da taj TFSI kod Golfa pogotovo prve serije ima kvarova i mušica više od svih motora VW-a do sada zajedno.
Da nije imao DSG-a taj auto ne bi po nicemu bio poseban. No nećemo o Gnoju, nije mjesto za to
Fiat odnosno GM ima twin turbo motor već dugo i bio bi savršen za Kamala.
no koliko vidim talijani imaju drugačije planove, diesel motore do 350ks a benzinski čak 500ks (neki Twin V6 turbo)
Izvor: Autoexpress 31.07.2014 http://www.autoexpress.co.uk/alfa-romeo/86302/alfa-romeo-suv-2016
TFSI je širok pojam. 1.8 i 2.0 su Audi motori, 1.2 i 1.4 su VW motori. Njima je i dalje više kompanija zaduženu za više toga. Koliko znam ovi najnoviji svi imaju direktno ubrizgavanje i dual VVT. U svakom slučaju nije nešto što Alfa nema sa 1.75 TBi.
3.0 V6 ide u Maseratie nove, vjerojatnost je da će Alfa dijeliti dobar dio dizajna motora. Blok dolazi iz SAD-a, a onda Ferrari dovršava sa glavama gdje se dio dizajna dijeli sa Ferrari 3.8 V8 bi-turbo i ta dva motora dijele dimenzije provrta. Naravno oba su bi-turbo kod oba svaka grana jednu turbinu, ali kod V8 su twin-scroll tipa.
Već priča ide da će se Alfin V6 dovršavati u Pratoli.
Tek razvijaju da a ovi sljepci to imaju od 2007 i cuvaju ga ne znam za koga nekad koliko god bi mi tesko to palo bih volio da propadnu i u pm a ne ovako da samo sole rane jer svi znamo sta imaju na raspolaganju a nikako da to iskoriste
Da, imaju, ali to je imalo 190 KS, a ionako treba nova verzija jer 1.9 Pratola Serra(u tu obitelj motora spadaju i Alfini 16 TS, i razni JTD motori i razni FIAT motori) nebi prošao Euro 6. Isto tako FIAT grupaciji takav motor nije trebao jer za poprečnu ugradnju je tu bio 2.4 JTD petak koji je u biti iz iste porodice sa jednim cilindrom više.
VW-ov dizel pak ima dual VVT u novoj generaciji i taj 2.0 ide sve 240 KS sa bi-turbom, nešto što FIAT vjerojatno nebi mogao, bar ne dok ne dodaju dual VVT ili Multiar. Isto tako Alfice sada idu na platforme sa uzdužnim motorima, a tu je neki 3.0 V6 ipak bolje rješenje kojeg FIAT grupacija ima, nema turbo laga itd.