0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
A la Giulietta...
NEVER BORN: ALFA ROMEO KAMAL SUV http://jokeforblog.blogspot.com/2010/11/never-born-alfa-romeo-kamal-suv.html(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
bzvz :zzz: pa vec giulietta izgleda kao suv pored 147, kaj ce im jos i ovo
Mislim da je to je jedan od onih starih neuspjelih prototipa...
Citat: LOŠA - 10-11-2010, 15:36:20Mislim da je to je jedan od onih starih neuspjelih prototipa...Vidiš da je u istoj garaži i prvi prototip, ona zlatna Alfa Kamal predstavljena još 2003.g.ove dvije slike nisu još bile objavljene a i onaj zlatni sastrane je malo drugačiji od ovoga sivoga i nisu isti mada oba dva nose ime kamalevo 3 razlike ovako od oka vidljive
Mislim da je to je jedan od onih starih neuspjelih prototipa...Vidiš da je u istoj garaži i prvi prototip, ona zlatna Alfa Kamal predstavljena još 2003.g.
ove dvije slike nisu još bile objavljene a i onaj zlatni sastrane je malo drugačiji od ovoga sivoga i nisu isti mada oba dva nose ime kamalevo 3 razlike ovako od oka vidljiveGdje sam ja rekao da su isti :Ovaj prvi sivi je nešto noviji pokušaj A drugi zlatni iza njega je koncept KAMAL predstavljen još 2003.g.
Pa kome onda dokazuješ da to nisu isti auti, kad svi mi ostali to i sami vidimo :Uostalom osim ova dva prototipa, postojao je još jedan pokušaj:
Baca mi na Range Rover Sport