Evo da i ja napišem pokoju riječ u ovu temu, Znači kako moja GTA nema serijski xenon farove odlučio sam čitajući puste forume to napraviti projektorskim lečama, naravno pritom nije bio problem ništa, htio sam najbolje i nakraju kupim nove farove u koje sam odlučio staviti xenon projektore, nisam to radio sam, dao sam profesionalcu u ZG stanoviti Žac da mi sve to ugradi i platio sam leče i ugradnju s hidom točno 2500kuna, farovi su stigli složeni i ja sam ih samo trebao zavidati... Naravno podesio ih je nikako i jedva sam s upaljenim dugim svjetlom vidio išta, onda sam se prihvatio štelanja visine sam i donekle dobio visinu, ali svo zadovoljstvo je prestalo onog trena kad je nakon prvog pranja u faru nastao Akvarij... Tad sam več vidio da ovo neće dugo i nakon par dana su počele leče treskati preko rupe, mjenjati se ctra na snopu, katastrofalno loše dugo svjetlo, posebno problem kod brze vožnje noču i tako, po meni stvar za street style... sada sve to skidam, dolaze obični novi farovi i više neču pokušavati takve projekte na svom autu... Kad budem mogao ili kad naleti kupit ću oem xenon farove za gta kako je i kolega signo napravio.