0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
A ista je stvar i kad bixenon imaš i ostaviš dugo svoje, opet kad blicaš i jedno i drugo se pali...
to nisu morimoto lece ,to su hello kitty lece
Mace se pale na hello Kitty fore .
I evo posle skoro godinu dana, kakva su iskustva sa morimoto, tj procitao sam skoro celu temu, svi hvale, da li i dalje ostajte pri tome?
I evo posle skoro godinu dana, kakva su iskustva sa morimoto, tj procitao sam skoro celu temu, svi hvale, da li i dalje ostajte pri tome? Da li neko ima iskustva alfa 159 + Morimoto ?
Znam da je bilo nesto price da nekima s JTD motorima tresu lece u leru. Jel ima problema s tim ili je s ovim to OK?
Onda cu uzet bixenon lece i stavit na mjesto kratkog svjetla, uzet xenon za duga svjetla tako da imam dupla duga svjetla i obicni xenon za maglenke. pa neka mi onda netko upali duga svjetla . valjda ce proc na tehnickom ?
S obzirom na situaciju sa zakonom svi ce mo mi bez peraca i autom. nivelacije na kraju skidat xenone :rolll:
Postrozili su sve, cvh je stavio izmjenu sto se tice toga... nemoze se ji atest napravit vise bez peraca i automatske nivelacije snopa...