Auto je više-manje spreman

Da imam još par dana na raspolaganju bio bi 100% spreman.
Uglavnom, nakon problema s podizačima odlučio sam da se motor otvori i presloži. Kada je motor rastavljen, pregledani su svi djelovi i mogu reč da sam zadovoljan stanjem motora i dijelova. Promjenjeni su leteči ležajevi, karike, komplet svi semerinzi i brtve, uređena je glava i malo je spuštena, također je skinut kompresor klime i balans remen. Uz kompresor je skinut i hladnjak klime i pripadajuča crijeva i instalacija. Stavljen je novi razvod , vodena pumpa i španeri, promjenjene su sviječice. Uglavnom skoro sve je napravljeno.
Nedostajalo je vremena za još detaljnije uređenje glave s poliranjem kanala, no to ćemo ostaviti Renatu da pripremi pa naknadno ugraditi

Sutra bi trebao još riješiti elektroniku (ugradnja UNICHIP-a) ali vrlo lako bi se moglo desiti da i to ostane za neki drugi put.
Zadnjih par dana se vozikam u autu i lagano razrađujem motor i moji prvi dojmovi su odlični, po mojoj ocijeni auto je znatno življi i vjerujem snažniji pa ću sutra bez obzira na Unichip, napraviti mjerenje snage i vaganje da znam s čime raspolažemo.