0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Pa s obzirom da auto nije rađen u italiji odnosno šasija nije tamo bila rađena za očekivati je da neće biti trula. Koliko sam vidio auto je 99% zdrav ko drijen
Nadam se da ćemo jednom i vidjeti.....
slike, boxeru, slike
meni iskreno nesmeta što su uzeli design od drugog auta,al da su uzeli dobar design....aj pogledaj auto,nešta strašno
pa skoro svaki auto iz tog vremena je takvog kutijastog dizajna...ne vidim razlog zasto bi prema tome bio ruzan...ja bi s gustom nabavio jednu da imam para i ponosnog srca bi dosao na susret pa kako god me netko s podsmjehom gledao...
(Image removed from quote.)
da ti pomognem karoserija je od (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)"maštoviti"japanski dizajn i "pedantna" talijanska struja ...jedan po mom mipljenju najvećih zločina u povjesti automobilizma.Da je bilo obrunto auto bi bio bomba, ovak je zabio zadnji čavao u alfin lijes.
prvi put da je vidim i cujem za nju.. i niti meni nije bas nesto posebno :rolll: a sta je ono iza neka zmija, sljepic neki ili auspuh : isti kadet, ali bi se dalo sredit
Evo, pogledaj i poslušaj ovo!Kada god netko počne protiv Arne pričat, dovoljno je pustiti ovaj filmić i sva njihova trkeljanja padaju u vodu...