0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Bez problema bi ju imao! A ti Isuse, stvarno kakaš bezveze!
meni auto smo zato što je alfea ne ulkjučuje odmah da je 1. lijep2. da bi ga htio imati.3. da je najbolji to nije objektivno i po meni nonsens.
I zato ga treba sprešati!I to je mišljenje jednog ljubitelja Alfe?
to fwd?
Ne spominjtie mi više prešu, to je Alfa, u papirima je Alfa, ima boxer motor i to je sve kaj mi je bitno i zato ako bude moguće dolazi k meni doma i nikud drugdje.
i onda kažu da je 33 alfino neželjeno dijete, a kaj bi trebala onda Arna bit.... neide mi u glavu dizaj tog auta ali nimalo...
To je to! A za dvije godine kad završim fax i kad budem imao prilike, a ako tebi dosadi i bude ti viška, otkupit ću ju od tebe!Sad pričam ozbiljno, stvarno bi ju volio imat!
Nađite si svoju Ja svoje stare krame nikad neću prodati nijednu Pogotovo ako ima jedini pravilo konstruirani motor na svijetu
Neće biti ni potrebna ako sve bude ok, samo poliš i promjenit auspuh, uredit malo karbove, pogledat kočnice i gassssssAuto nema ni 80kkm i k tome sve kilometre je napravio stari dedek
Alfe ne arne. Rekoh ima djelova na njoj za spasit druge boxerice. i ja da ju dobijem izvadio djelove koji valjau i tu nissanovu dosadnu nemastovitu karoseriju bacio pod presu.
Upravo ta "nemaštovita i dosadna" karoserija je poanta toga svega.....Nešto čega nema više....Motora i mehanike će biti još dosta dugo...Možda kad malo odrasteš i kad prestaneš biti opsjednut nekim glupim razmišljanjima shvatiš ...
NIje teško al trenutno niti imam vremena niti mogu do auta. Auto nije trul garantirano