Felge konacno zavrsene ali tacno sa polovicnim uspjehom

Naime dogodio se potpuno nepredvidjeni problem na koji nisam bio spreman, bezbojni lak. Uspostavilo se na kraju iako je pakovanje identicno, ipak nije identican. Jedan je kupljen prije godinu dana , a drugi prije par dana, e sad da li je moguce da je ostario ili da je neka greska u pitanju, ne znam.
Napomena oba su gloss znaci trebali bi biti sjajni

Uglavnom felga sto sam je prije mjesec dana radio lakirana je tim starim lakom, ostalo ga je malo pa sam i jednu od ove zadnje tri takodje s njim presao. Uspostavilo se da se ne sjaji ni blizu kao ovaj novi sto sam uzeo u vecem pakovanju. Zatim sam i te dvije presao sa novim lakom koji nije dao zeljeni rezultat, cak su se pojavile neki cudni okruglasti oblici na povrsini felge, ne toliko vidljivi ali ipak smetaju. kao da je novi bezbojni cudno reagovao sa starim bezbojnim, ne znam zasto posto nemam iskustva nikakvog.

:
Konacan rezultat je da ima dvije savrsene felge koje se mozda i previse sjaje, i dve koje se matirane i imaju nekakve okrugleste mrlje koje srecom nisu previse vidljive ali mom oku smetaju.
Mislim da cu ostaviti ovako, montirao bih savrsene na jednu stranu, matirane na drugu jer nemam volje ove dvije ponovo nanovo pripremam za lakiranje :rolll:
Lijevo mat, desno sjajne