0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
5,5l to je auto odlična je,iako ja ne volim te felge
Uspio sam da ne uslikam svoju makinu na susretu :pa sam morao na povratku okinuti koju fotku.Sve proslo uredno uz mali gumidefekt, presao tacno 960km do Zagreba i nazad, prosjek cca 5,5l. (Image removed from quote.)
ako je ti nisi slikao ima tko je stavim slike večeras kad dođem sa posla
moj prosjek je 7,2 autoput zg-sl.brod (170KM manje vise uz brzinu od 200km/h) i sl.brod-zenica (150KM laganije voznje)
I kako sad da vjerujem da si bio na susretu, kad su slike lokalne. :
A to je kao tvoja? Da si pokrio tablicu, možda bih i povjerovao - ovako mi liči na SrdjanBL-ovu. :
steta sto nisi dosao...
Sad si gotov. :grinning-smiley-044:
Ah jbg - nisam mogao.
Care, evo mene u tvome gradu opet :laugh:Radim do kasno relativno ali ako budem za vikend free, mogli bi na pivu u Irski pub
OK.Čujemo se onda pa ćemo popit koju na tvome domaćem terenu
taman poslije našeg razgovora gdje smo se upoznali reko idem napraviti koju sliku,a na to mi veli Slavica pa slikaj i njegovu pa mu stavi u temu nek se iznenadi.btw drago mi je što smo se upoznali
odlicne su, dvije više nego dovoljno , da nije tebe izvisio bih skroz :
Pa i ne baš, ima tebe na svakom koraku. (Image removed from quote.)
...a ja sam samo na (tvojoj) slici izbrisao onaj čudan cvijet, da se vidi auto :hehe:
ova se ne racuna, nisam u prvom planu pa skinuo si najvazniji detalj, to je trebala biti umjetnicka slika, pokusavam te imitirati :icon_lol:istina i ja sam na drugoj slici skinuo jedan veliki detalj,ali to primjeti samo sokolovo oko
autobusnu stanicu... :hehe: :hehe: :grinning-smiley-044:
zimski set u akciji, sa jednim novim detaljem (Image removed from quote.)
Opaaa šminkee super joj stojeee Al eto koje slucajnosti da sam i ja bas danas isto presao na zimski set samo sa celicarama
Sad kad masovno krenemo s zavjesicama :hehe: :hehe: :hehe:Ja ču na svoju nagruvan one ogromne relijaške : : :hehe: :hehe:, ali moram priznat da su ti se super ukopile.i jel ovo crna boja felgi ili neka tamnija antracit?
ma blatarice su čudo : Veceras sam ih testirao i opet su malo prekratke, ima pokoja kap na autu,tamo od pola vrata nadalje A nekako mi ruzno da ih jos spustam. Mislim ružne su svakako ali...Inace su rucni rad, posluzilo je pakovanja od 4 litra shell helix ulja (Image removed from quote.)A boja felgi je kao dark graphite metalic, znaci kao grafitna, a u stvarnosti crna kao noć sa malo perle. Takodje rucni rad, zato su zadnje prosle zime vec malo oljustene. Sad su naprijed pa ko zna, do sljedece zime ce u neku novu boju