0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dobro si odradio ovo od kamenčića uredno održavana alfica svaka čast
tnx, bolje nego je bilo, drugi put ne idem zimi nigdje bez blatarica,taman da su ne znam kako ruzne za vidjeti
dobro nije ti ovo po vratima moglo od kamenčića biti......mogu kamenčići oštetiti i daleko od toga da su nam ceste ok ali ovo uz rub vrata ti od kamenčića u vožnji nije moglo nastati
nastalo je od kamencica definitivno suvozacka strana vise jer vrata nisu bas ustimana,na vozackoj nesto manje,nisam slikao
ma ne moze to toliko od kamencica i od jednog puta , onda bi ja svako proljece trebao farbati auto, jer se svaki dan vozam po cestama punih kamenicica ,u Sarajevu ih ne ociste do 6mjeseca koliko pospu
:hehe: :hehe: hajd kako vi kazete. Ja znam svaku tackicu na autu, tesko da bih ovo previdio Vidis da sam prvi dan nakon povratka sanirao koliko toliko,jer to ne bih morao gledati 3 dana na autu. Ko zna kakav je pijesak sto posipaju, mozda mi je lak loš, sta ja znam, vidi se i po pragovima sa donje strane dosta sitnih tragova. Jedino sto sam siguran je da su kamencici
ok vjerujem ja tebi, ali onda zamisli kakva bi nama onda auta bila nakon 5-6 zima napolju i po takvim uslovima svakodnevno vozati :rolll: :rolll:p.s. vidio sam da si tempomat upalio na 80na sat pa mozda od silne brzine ti kamencici shebali boju
Pa i ja sam se iznenadio kad sam vidio ali sta je tu je. Znam da vrata nisu bas na knap pa je i do toga malo... Vozio sam max 90km/h, uglevnom dosta sporije jer je vidljivost bila losa, magla + snijeg k'o iz rukavice :hehe:A tempomat je paljen po suhoj hercegovini nakon putovanja,moram malo vaditi mast ''onima drugim''
nista onda prodaj gume i sljedecu zimu ne mici iz mostara reci nemas guma
To volim puno pažnje i milovanja
Čime si maz'o?
Dobro je ispalo. Nadam se da će potrajati barem mjesec dana.
ja sam na prosloj 147 koristio od sonaxa ono crnilo sa spužvicom na vrhu,2 dcl su oko 50 kn,mislim da dan danas kolegi jos traje sta sam mu prodao auto,jako dobra stvar...
Šteta kikiriki namaza, ja ga više volim na svježem kruhu.
Ja sam na fiatu bravi koja ima sličnu plastiku prošao industrijskim fenom i ispala je ko nova a traje i traje
Sonax majka... Ja sam isto mazao time, i bome mogu reći da je baš dugotrajno, i vrijedi svake kune...
kikiriki to si ti gleda posljedni tango u parizu pa si se malo zanija :hehe:
Od toliko snjega na alfi, ne vidi se što si radio na njoj. :
kako na vidi, snijeg je spustio za 2cm, taman