14-05-2026, 04:13:08

Autor Tema: 10.4.'10. legendarne Alfe na skupu Udruženja istoričara automobilizma - Beograd  (Posjeta: 1474 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Archialfa

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • 916 Spider 2.0TS
    • Rijeka
Godišnji skup Udruženja istoričara automobilizma -
http://www.automototrke.net/forum/viewtopic.php?t=3668

Biti će prikazani P3, Tipo 33............  :ok:

Ide netko?
"Every time I see someone going the other way in a Merc, BMW or Audi, I just want to get the window down and shut at them: YOU BOUGHT THE WRONG CAR!!!!" - Jeremy Clarkson

Offline Vele

• Član Alfa Kluba 11
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 1.9 JTDm 16 V Sportwagon
    • Split
    • www.designquarto.eu
Vrrrlo interesantno  :da:

Daytona je  :love: mrak, a da je vidit Alfa Romeo trolejbus   :sport:

U svakom sluačju, hvala na informaciji  :ok:
Plava s efektom

...i zato pjevam da ne pojede me mrak...

velecasni1

• Gost
Vrrrlo interesantno  :da:

Daytona je  :love: mrak, a da je vidit Alfa Romeo trolejbus   :sport:

U svakom sluačju, hvala na informaciji  :ok:
Gradski promet u Puli imao je davno (ja sam bio mali) jedan zeleni gradski autobus Alfa Romeo koji su kupili rashodovanog iz Italije. Jednom rukom smo se držali za one štange a drugom za nos da ne svrbi od strahovitih vibracija koje je proizvodio vožnjom nizbrdo.A, da!- i dim je ulazio kroz šuplji pod.

Offline Archialfa

• Sa stažom
  • 916 Spider 2.0TS
    • Rijeka
Genijalci u Srbiji su na skupu uspjeli oštetiti prastari Spider:

btw još jednom se pokazalo kakva smo stoka kao narod, pored gore pomenutog dogadjaja mogli smo da vidimo i ljude koji ne jebu 3% to što je neko uložio brdo para u svoj auto, nego ladno prilaze kolima, pipaju, sedaju na hube, naslanjaju se na kola i slično. Da ne spominjem detalj na svečanom koktelu gde su u redu čekali da se iznese klopa i da su toliko grabili rukama i nogama za jedan ćevap i parče hleba da mi se sve smučilo...

(cijeli thread je na http://www.oldtajmeri.rs/phpbb3/viewtopic.php?f=29&t=1872&start=50)
"Every time I see someone going the other way in a Merc, BMW or Audi, I just want to get the window down and shut at them: YOU BOUGHT THE WRONG CAR!!!!" - Jeremy Clarkson