ne ja stvarno volim pročitat evo i nije mi tako suhoparno napisan, kao npr. auto klub.
ovo da dižu pojedine aute u nebesa zbog love koju dobivaju mi je isto tako jasno, jel da ne nebi dobili niti jedan auto više na test + ne se ni bune na veliku hrpu love koja se stavlja u džep i takvi su svi časopisi i to će uvijek bit tako, jel nitko nije ni išao radit časopis da bi netko gledao slikice, nego da zaradi lovu, a pritom uživa povlastice kao što su vožnje svakakvih auta.
normalno je i to da onaj tko više love da da će njegov auto bit ljepše prezentiran, naravno uz uvijet da auto ima barem nešto dobro za ponudit, a ne da je auto ropot, a oni pišu da je bolji od ferraria.
svatko normalan će zaključit da clio nije bolji ni u kojem pogledu od ferraria f40, a i zaključit da se ferrari više ne prodaje u salonima, dok clio da i kad potencijalni kupac clia to pročita to je ta kap koja je prelila čašu

ja se jednostavno na takve stvari više ne obazirem, pogotovo nakon što je jedan britanski novinar nahvalio ovijes astre opc i rekao je da je skoro dobra kao golf gti, a da ima bolji ovijes od focusa sti, moš mislit, toliko o kompetentnosti tih novinara, a svi ostali popljuvali taj isti ovijes, e sad ko je od njih lud neznam.