0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Netko (mislim iz Labina) je napisao da je dio ceste raskopan totalno i da se promet preusmjerava na bijele puteve tako da možda i nije najbolje rješenje iako ja tu cestu obožavam!
ajme pa možete ispislonom, i da izbjegnete pauzu za miniranje! Ako ne, siđite s Učke (par rupica na početku) idite preko Vozilića do Labina, onaj bijeli put nije strašan uopšte (ne ide se više zaobilaznim putem!!!!!), i onda nastavite do Pule prek oBarbana! Imat će te brzih zavoja koliko čete, a da ne pričam ravnicu kod Barbana . Tko tamo ne potegne auto do maksimuma .... I samo pazite na policajce u Labinu i Raši :wz
evo na,sad na kraju kakav je put do Labina....raskopan ili ok,ide li se obilaznicom ili ne?
MA.......ja neznam kome pišem??? idite onda gdje vam se čini boljim! Vidim da svi znaju kakva je cesta a ja tamo skoro svaki dan prolazim :zzz:
sry
pozdrav, sta se mogu ja ustekat za sutra? Sorry na kasnom javljanju, al tek danas sam saznao za ovaj susret. . .Zanima me kako ide oko prijava? Sta da se samo pojavim ili?
pozdravda naravno baci se na sve prijave i sutra u 9 na verudelu
hvala, bacam prijavu sad, pa se vidimo na verudeli sutra. . .