0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Ma da?Dakle, da možda ipak nisam bio u pravu kad sam mu nekoliko puta ponovio da parkira jednu pored druge, jer ja to radim svaki dan, pa nek se onda javi.Možda bi stvarno koji puta trebalo poslušati osobu koja gleda oba auta jednog pored drugog na dnevnoj bazi, a ne gledati izabrane slike pod određenim kutevima gdje se vide neke sličnosti.Dojam koja ostavlja Giulietta i dojam koji ostavlja Astra nisu usporedivi. Ako sam rekao da je nekaj glupost rekao sam to zato kaj je tako. Da su im mjere u milimetar iste, da neko nađe još 50 slika di su slične, sve kaj treba napraviti je postaviti jednu kraj druge i priča je gotova. Najjednostavnije, Astra se na parkiralištu utopi među ostale aute, ni ne vidiš ju, s druge strane Giulietta bogme odskače.Neko je spomenuo Megane, po meni je on negdje između Astre i Giuliette, ima puno oštrije linije od Astre, ali nije ni blizu agresivan ko Giulietta.Gledali smo Megana-a još prije dvije godine kad smo uzimali Bravo i unutrašnjost mi nije sjela ni malo, jako mali gumbi na minijaturnoj konzoli ..... Bravo mi je imao unutrašnjost puno puno bolju od Megana.Ne budi lijen, odem ja na Google ... (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
koja je ovo boja na ovoj novitec Giulietti
Ona uz debelu doplatu "Alfa Rosso"
(Image removed from quote.)
Kak su meni rekli, moja je Alfa Rosso, a ova uz debelu nadopplatu je 8C.Barem je tak bilo kad sam ja uzimao.Meni je i dalje čudno da je tamno crvena Alfa Rosso, ali ovdi samo prenosim kaj su mi rekli.
Aj neka mi netko pliz napiše ukratko najvažnije stavke sport paketa1,2 i 3 i kolike su nadoplate,jer gledam cjenik na stranici našeg vrlog zastupnika i sve je zbrda zdola. Debili nisu shvatili da im je cjenik uvećan i pomaknut udesno tako da se cijene nevide,a niti ga možeš skrolat do kraja. Zahvaljujem
doista su sjebali cijenike na webu, nevjerojatni su :rolll:nemas sport pack 3, samo 1 i 2 i dodatno premium packSPORT1 9750knSPORT2 12750knPremium1 12750kn
Koji raspon rupa ima Giulietta? :
ne, 5x110
mito 4xnešto
pa 5x110(opel) ili :
MiTo 4X98
4x100...gradne punto
....gle, vani je, pred kućom, dvaput godišnje na montiranju i demontiranju felgi i guma...4x98...
luda kuća onda :rolll: