23-04-2026, 07:03:50

Autor Tema: Alfa Romeo Giulietta  (Posjeta: 627534 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica
Odg: Alfa Romeo Giulietta
« Odgovori #2520 u: 30-10-2011, 22:32:16 »
Samo ako imaš staropramen (Image removed from quote.)
Nisi u pravu. Lijepo smo mu napisali da nek parkira jednu pored druge i da ako su to njemu isti auti da potraži optičara.
Čemu da idem točku po točku kad svaki dan gledam moju Giuliettu i susjedovu Astru i razmišljam ko je tu lud kad se tvrdi da su isti. Vidio sam ja po netu davno prije ove rasprave te iste argumente. Jednostavno si slijep ako su ti ta dva auta ista. Ja ne znam koliko je on parkiranih Giulietta vidio pored Astri, ali znam da ja svaki dan imam mogućnost usporediti i da osim "4 kotača, 4 vrata, prozori i hauba" drugih sličnosti nema.

Ako baš želiš ... evo ti i citat:
Ovo je glupost. Ajde molim te pogledaj Astru kod zadnjih vrata, pogledaj broj prozora. Moraš imati velikih problema i potražiti dobrog optičara da ne vidiš razliku.
Ajmo onda čak i maknuti tu bravu .... kaj dobiješ? Astra ima mekane linije koje više podsjećaju na jaje nego na auto. Usporedi to sa bočnom linijom na Giulietti i javi mi se da je isto.

opet glupost, tvrditi da su odostraga iste i da je razlika u veličini lampi. to može reći samo neko ko nikad nije vidio jedan auto pored drugog.
uspoređivati guzicu Astre i Giuliette je ko da uspoređuješ guzicu od Oprah i Mille Jovovich.

Dakle .... potražit optičara, jer nije dobro s tak lošim vidom sjedati za volan.

Njegovi "argumenti" se svode na internetsko istraživanje i uspoređivanje slika iz onih kuteva u kojima su slične. Ja svaki dan vidim uživo oba automobila i mislim da mogu sa priličnom sigurnosti reći da je tvrdnja da su iste čista glupost.

Ne ložite više vatru, ovu temu ste sigurno riješili danas na susretu sa Isusom u četiri oka.  :craz

Offline a.m.alfa

• Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • MG HS
    • Fiume (RI)
« Odgovori #2521 u: 30-10-2011, 22:33:28 »
 :craz

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #2522 u: 30-10-2011, 22:35:12 »
Ne tribate mene uvjeravat jer ni za mene njih dvi nisu slicne ali argumenti tipa: ja vidim da to nije tako, moras bit sljepac da to vidis,  potrazi opticara, ovo je glupost, opet glupost, niti jedna njegov tvrdnja ne drzi vodu, covjek je izvalio glupost...... Nisu argumenti to su samo osobna misljenja, a moje misljenje je da vi jos uvik niste nicim pobili ono sta je isus napisa  :rolll: :rolll:

Sad sam tek zalostan i mislim da mozda i jesu slicne  :wal: :wal:

Ponavljam ne drzim niciju stranu ali argumenti ne da su vam suplji nego ih nema, a neka isus dalje vodi sam svoje bitke ne triba mu odvjetnik pa se ja casno povlacim iz ove rasprave
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #2523 u: 30-10-2011, 22:36:38 »
:craz

Od iza ne slice ni malo vidi se sad cisto  :hello: :hello: i da se zamine lampe skroz druga linija i oblik  :happ: :happ: :happ: :happ:

a. rukama b. djelima

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #2524 u: 30-10-2011, 22:40:01 »
a kaj to ne valja sa astrom da je problem sta su slicne  :?:

Nikad mi opel nije lega i da je trenutna perjanica alfe kopija opela meni bi bilo zalosno
a. rukama b. djelima

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
« Odgovori #2525 u: 30-10-2011, 22:45:25 »
ako je netko kopirao...onda je to opel a ne alfa  :da:

Offline Sesta166

• Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #2526 u: 30-10-2011, 22:56:58 »
Na onim dvjema slikama sto sam ih ja stavio, znaci bocna linija, meni su slicne, hajd nek bude, minimalno...ima nekih tacaka gdje slice, nisam ih nikad gledao parkine jednu pored druge pa da mogu donijet odluku, al na onim slikama lice i tacka. Druga stvar, sad u splitu sam sjedio u gulijeti i nisam ni sekunde zadovoljan sa kvalitetom plastike u unutrasnjosti, ej pa moja 166 iz 2000 ima bolju unutrasnjost, a proslo 11 godina. Pih, jedino bi uzeo 1,7 tbi qv verziju
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #2527 u: 30-10-2011, 22:58:35 »
ako je netko kopirao...onda je to opel a ne alfa  :da:

...ako ikojem autu nova Astra sliči, to je Megane..ajd si to malo pogledate, jer G i A nemaju ni milimetar zajednički....i da, sređujem pregled u Svjetlosti... :hap:

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #2528 u: 30-10-2011, 22:59:52 »
Na onim dvjema slikama sto sam ih ja stavio, znaci bocna linija, meni su slicne, hajd nek bude, minimalno...ima nekih tacaka gdje slice, nisam ih nikad gledao parkine jednu pored druge pa da mogu donijet odluku, al na onim slikama lice i tacka. Druga stvar, sad u splitu sam sjedio u gulijeti i nisam ni sekunde zadovoljan sa kvalitetom plastike u unutrasnjosti, ej pa moja 166 iz 2000 ima bolju unutrasnjost, a proslo 11 godina. Pih, jedino bi uzeo 1,7 tbi qv verziju

...kvaliteta plastike je na viskom nivou, a unutrašnjost se na konfiguratoru može itekako personalizirati...

Offline dumpors

• Ovisnik o alfistima
  • 147 1.9 JTD
    • Mostar, BiH
« Odgovori #2529 u: 30-10-2011, 23:00:08 »
odlicna slika koja pokazuje ogromnu razliku izmedju  dva auta, i to tamo gdje su navodno najslicniji  :da:
i da, alfa je ljepsa, neuporedivo :ok:
...and did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage...

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #2530 u: 30-10-2011, 23:03:12 »
Ljudi jel netko vozio MiTo il Giuliettu sa novim TCT mjenjačem,il uopče vidio kako on izgleda?! Sumnjam da ovi teletubisi iz AC-a uopće i znaju da imaju u cjeniku ponudu za  taj mjenjač za motore od 170ks...

...u ACu imaš MiTo 1.4Mair s TCTom...na prodaju...bijela...

Offline ALFA145QV

• Ovisnik o alfistima
  • Ferrari...Subaru i Micek evoIX
    • PAZIN
« Odgovori #2531 u: 30-10-2011, 23:31:00 »
GTV mafija...evo da ja ponovim pitanje od kolege forumaša u nekom ranijem postu

šta je sa programom KN?
ne vidi se već ohoho vremena

da li je promjenjen kanal?

sorry na  :off
« Zadnja izmjena: 30-10-2011, 23:31:43 od ALFA145QV »
Ko pročita, otpala mu kita.

Offline GTV mafija

• Starosjedioc
    • Zagreb
« Odgovori #2532 u: 30-10-2011, 23:45:23 »
GTV mafija...evo da ja ponovim pitanje od kolege forumaša u nekom ranijem postu

šta je sa programom KN?
ne vidi se već ohoho vremena

da li je promjenjen kanal?

sorry na  :off

...rješavanje kvalitete signala na području RH rezultiralo je gašenjem signala u DVB-T emitiranju do otklanjanja poteškoća...ovaj tjedan smo natrag...do tada u multiplatformama...ili na webu...sorry!

Offline ALFA145QV

• Ovisnik o alfistima
  • Ferrari...Subaru i Micek evoIX
    • PAZIN
« Odgovori #2533 u: 30-10-2011, 23:49:24 »
hvala  :ok:
Ko pročita, otpala mu kita.

hrga

• Gost
« Odgovori #2534 u: 31-10-2011, 06:16:04 »
Od iza ne slice ni malo vidi se sad cisto  :hello: :hello: i da se zamine lampe skroz druga linija i oblik  :happ: :happ: :happ: :happ:

Ma da?
Dakle, da možda ipak nisam bio u pravu kad sam mu nekoliko puta ponovio da parkira jednu pored druge, jer ja to radim svaki dan, pa nek se onda javi.
Možda bi stvarno koji puta trebalo poslušati osobu koja gleda oba auta jednog pored drugog na dnevnoj bazi, a ne gledati izabrane slike pod određenim kutevima gdje se vide neke sličnosti.

Dojam koja ostavlja Giulietta i dojam koji ostavlja Astra nisu usporedivi.

Ako sam rekao da je nekaj glupost rekao sam to zato kaj je tako. Da su im mjere u milimetar iste, da neko nađe još 50 slika di su slične, sve kaj treba napraviti je postaviti jednu kraj druge i priča je gotova. Najjednostavnije, Astra se na parkiralištu utopi među ostale aute, ni ne vidiš ju, s druge strane Giulietta bogme odskače.
Neko je spomenuo Megane, po meni je on negdje između Astre i Giuliette, ima puno oštrije linije od Astre, ali nije ni blizu agresivan ko Giulietta.
Gledali smo Megana-a još prije dvije godine kad smo uzimali Bravo i unutrašnjost mi nije sjela ni malo, jako mali gumbi na minijaturnoj konzoli ..... Bravo mi je imao unutrašnjost puno puno bolju od Megana.

Ne budi lijen, odem ja na Google ...

« Zadnja izmjena: 31-10-2011, 06:18:04 od hrga »

Offline Mika

• Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • 159 SW 1.9 JTDm
    • Krapina
« Odgovori #2535 u: 31-10-2011, 08:18:08 »
Meni je Giulietta svakim danom sve bolja, puno se vozim po ZG, i dok Astre i slična vozila uopće ne primjetim (iako su po meni skroz OK autu što se izgleda tiće), Giuliettu sam primjetio baš svaku...
Po meni to govori o tome kolko je Giulietta dizajnerski ispred konkurencije... Znan da je u igri puno subjektivnosti, al svejedno smatram da je glupo uspoređivati Giuliettu i Astru, čak i da se nađu sličnosti, to puno više ide na ruku Giulietti nego Astri, jer je Giulietta izašla puno prije Astre...
Al već je valjda 100 puta napisano u ovoj temi, o ukusima se ne raspravlja, nekome je auto super, nekome nije, kaj sad...  :ok:

hrga

• Gost
« Odgovori #2536 u: 31-10-2011, 08:59:31 »
Meni je Giulietta svakim danom sve bolja, puno se vozim po ZG, i dok Astre i slična vozila uopće ne primjetim (iako su po meni skroz OK autu što se izgleda tiće), Giuliettu sam primjetio baš svaku...
Po meni to govori o tome kolko je Giulietta dizajnerski ispred konkurencije... Znan da je u igri puno subjektivnosti, al svejedno smatram da je glupo uspoređivati Giuliettu i Astru, čak i da se nađu sličnosti, to puno više ide na ruku Giulietti nego Astri, jer je Giulietta izašla puno prije Astre...
Al već je valjda 100 puta napisano u ovoj temi, o ukusima se ne raspravlja, nekome je auto super, nekome nije, kaj sad...  :ok:

Ustvari nije. Cijela priča je pošela sa špijunkama bijele Giuliette prije nego su ljudi uopće mogli usporediti aute uživo. Te snimke su jako loše kvalitete (mobitel) snimane u zatvorenom prostoru sa lošom rasvjetom i detalji se jako slabo vide. Neko ih je vidio i pošto nije imao pametnijeg posla složio je kompozite di su za svaku špijunku Giuliette nađene slike Astre iz sličnog kuta i tako je počela ta priča.

Meni je smiješno da se tolko priča o argumentima kad je s jedne strane "vidio sam slike na internetu", a druge strane dvojica koji kažu "vidio sam aute parkirane jedan kraj drugog u hrpi prilika". Sve kaj treba je parkirati Giuliettu pokraj Astre (kak smo i rekli) i priča je gotova. Koji mrkli argument više od toga treba? Sparkiraj ih, pošalji slike i ako su iste ja pojedem svaku riječ koju sam ikad napisao na internetu (ima toga jako puno)

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #2537 u: 31-10-2011, 09:16:47 »
@Hrga zasto ti mene uvlacis u raspravu u kojoj ja i nisan, procitaj polako i svati da i ja mislim da njih dvi nisu slicne ni iste. Samo san ti reka da su ti argumenti na razini 5-godisnjaka. Zasto-zato jer ja kazem da je tako  :funny: :funny: Vidim i sad si nastavija sa neoborivom tezom. Ma da? Nisan ti ja kriv sta nisi odma stavija slike i pokaza da slicnosti nema  :mahm :mahm
a. rukama b. djelima

Mirko

• Gost
« Odgovori #2538 u: 31-10-2011, 09:33:28 »
Meni imaju slicnosti i zato sam zalostan i ruzne su obe

Offline hanz111

• Sa stažom
  • Giulia 2.2 JTDM
    • Križevci
« Odgovori #2539 u: 31-10-2011, 10:05:41 »
Ja baš danas sjedio u 2.0 JTDM, bijeloj sa full opremom, sport paketom, 18", staklenim krovom,...

Auto je  :love3: :love: :ling: :ling:

Izašla ga 230.000 kn.

Pitam kak ide i to,... veli auto je ludilo :da: :drive:

hrga

• Gost
« Odgovori #2540 u: 31-10-2011, 10:11:02 »
@Hrga zasto ti mene uvlacis u raspravu u kojoj ja i nisan, procitaj polako i svati da i ja mislim da njih dvi nisu slicne ni iste. Samo san ti reka da su ti argumenti na razini 5-godisnjaka. Zasto-zato jer ja kazem da je tako  :funny: :funny: Vidim i sad si nastavija sa neoborivom tezom. Ma da? Nisan ti ja kriv sta nisi odma stavija slike i pokaza da slicnosti nema  :mahm :mahm

LOL, ma sve 5. Gle .... zakaj da ja tražim slike kad gledam aute svaki dan jedan pored drugog? Od kad je argument "našao sam nekoliko slika na internetu" jači od dva čovjeka koji su sa Giuliettom napravili tisuće kilometara, parkirali je hrpu puta pokraj Astre i kažu da to jednostavno nije tako.

Moj argument je bio jednostavan "usporedi ih u živo", parkiraj jednu kraj druge. Ne vidim kaj je tu djetinjasto ili na razini 5-godišnjaka. Čak i na svim ovim slikama koje su postavljene se ne vidi koliko su auti ustvari različiti. Dojam koji daju kad su jedan pored drugog se ne može prenjeti slikama, bez obzira koja rezolucija i koji kut. Svatko ko ih je vidio parkirane jednu kraj druge neće pričati gluposti da su slične jer kad ih tako vidiš praktički osim "4 vrata, 4 kotača, hauba i prozori" nema ništa drugo slično.

Umjesto da se prepiremo preko foruma, ja sam čovjeku lijepo reko nek ih usporedi u živo i nek se javi. Ako je to na razini 5-godišnjaka onda nek ti bude.

:ok:

33QO

• Gost
« Odgovori #2541 u: 31-10-2011, 14:55:47 »

Ajde hrga, meni kažu da vozim Vectru, pa se ne žestim tako  :funny:

Offline Sesta166

• Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #2542 u: 31-10-2011, 14:58:38 »

meni govore da vozim maseratija
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

hrga

• Gost
« Odgovori #2543 u: 31-10-2011, 15:00:32 »

Ti si još dobar, ali isus vozi Asconu, kak je tek njemu  :craz

Mirko

• Gost
« Odgovori #2544 u: 31-10-2011, 15:49:14 »