Čekati sniženja jer je Giulieta preskupa.Ja isto auto više cijenim po makini i da neki korejanac ima 2.4m-jet ja bi ga vozio,ali ova Alfa je jednostavno preskupa.
Fiat bravo 2.0m-jet sa 160ks košta sa popustom oko 150 tkn sa istom opremom kao i odgovarajuća Giulietta,a ona je oko 200 tkn. Je Fiat stariji model imalo neatraktivniji,ali je to prevelika razlika, barem meni. 
Ima razloga za to. Vozio sam se u najnovijem modelu Brava i mogu reći da se dosta štedjelo na materijalima. Dosta jeftine i loše obrađene plastike na vidljivim dijelovima, neudobne ručkice i sl. Auto ima nekih 60 000 km i sve već klapa unutra.... Nije ni Giulietta top kvaliteta, ali naspram Brava ima velike razlike! Sad, da li je 30% prevelika razlika u cijeni... ne znam...

A opet, moram reći. da imam tolko love i mogućnosti i da mi treba auto te klase, nisam siguran da bi se odlučio za Giuliettu. Nisu baš neki posao odradili... Nisam mogao vjerovati da ne mogu uspraviti glavu sjedeći na stražnjem sjedalu (a nisam neki div -186cm). Neprihvatljivo mi je da se u automobilu te klase čovjek prosječne ili malo veće od prosječne visine mora voziti pognute glave. U 147 sam najnormalnije sjedio na stražnjoj klupi. Glupi i potpuno bezrazložni propust. Šteta... Imam i neke zamjerke na oblikovanje interijera, ali da ne duljim... nije Alfa kakvu bi očekivao nakon 147... :rolll: