...mislim da malo pretjerujemo u toj cijeloj prici o izgledu giuliette, znam da je ovo forum i da je stvoren za pljuvanje, ali recimo da je

postajao 1995. ja sumnjam da su sa hvalospjevima svi docekali 145 narocito 146 model, nekima je izgledao malo cudno malo izopaceno,a neki su se kleli u njega tako recimo i 166 model koji izasao je imao cudan scudetto napred, i svjetla i trazio je vrijeme na navikavanje, ali smo je vremenom svi zavoljeli, tako ce biti sa giuliettom, no pak, ovo sto se sad desava,a to nama naravno ne odgovara je ta pre/komercijalizacija alfe, planiraju prodaju 500.000 primjerak godisnje to je ogroman broj,a to da bi postigao jednostavno se moras stopiti sa masom i nuditi sta siroke mase zele ,a ne sta ustvari sacica alfista zeli, to je nazalost tako... tako je sad sa giuliettom, velikom broju alfista se ne svidja ali se pocela svidjati ne alfistima, bas sam pricao sa nekim ljudima i kazu da im je giulietta skroz OK, e to su i htjeli posticu, jos uz dodatak njemacke kvalitete imas Das Auto,mrzimo to, al tako je:rolll: