0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Za tu lovu si rađe kupim garsonjeru... u njoj bi možda mogao i imati nešto sex-a... u autu nema šanse... :
Ako želite da jednog dana opet budete u mogučnosti kupit novu pravu alfu molite boga da se mito i giulietta prodaju ko lude...
i to je previše.pogotovo za benzinca :hehe: morao sam ovo reći, nisam si mogao pomoć
samo sto je taj TURBO benzinac u 159 olaksan karoserijski i vjerojatno trosi manje od tvog
Mito 1.4 sa 75ks :kako se ono lijepo veli zadnji dan stare tehnologije je uvijek bolji od prvog dana nove tehnologije.Da mi se Giulietta svidja i da imam lovu uzeo bih bez razmisljanja 147 ili 159, auti su dugo na trzistu zna se svaka mana i svaka prednost njih.
Pa kad si složiš dobru opremu sa dobrim motorom, nije ni 159 baš pre jeftina :rolll:http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-2.4-jtdm-20v-210-ti-oglas-1445421
A, u klinac?! Raskuražit će se sa čak 75 konjina? Dovoljan bude i onaj čunerski sa 60 kobila ( naravno to bu naknada za intervju i fotkanju 159-ke koja ima 500K km ) Btw, sused iz mog rodnog mjesta ima origigi Mantu, prvi je vlasnik, za koju su mu pred par godina u zamjenu davali najluksuzniju Vectru prema njegovim željama. Naravno, nije zamijenil, auto još uvijek ima sve oriđiđi dijelove i još uvijek je regan u DE... njemu za gušt za Manta susrete
Pa de si baš meglenoga za primjer najšel najšel :hehe: Na nekom koncertu, il v autosalonu : :
A jež ga, di imaš praf, imaš praf.
Citat: LOŠA - 15-07-2010, 14:00:45Pa kad si složiš dobru opremu sa dobrim motorom, nije ni 159 baš pre jeftina :rolll:http://www.njuskalo.hr/auti/alfa-romeo-159-2.4-jtdm-20v-210-ti-oglas-14454211. auti se ne kupuju preko konfiguratora nego se ide u salon i pregovara o cijeni, preko konfiguratora se samo igra i masta 2. 159 2.4jtdm business+ paket ide izmedju 29-30k, TI 210KS dizelas ide za 34k, ako si sposobniji pregovarac i nize
Cijena za NOVI auto (pogotovo ako naručuješ opremu/boju/motorizaciju po želji) je takva kakva je, i pregovarat možeš jedino oko toga jel ćeš badava dobit kakve tepihe ili ne...
ORO je u AC uspio dobiti privjesak za ključeve kada je kupio 159
I ja sam dobio privjesak i okvire za tablice
1. auti se ne kupuju preko konfiguratora nego se ide u salon i pregovara o cijeni, preko konfiguratora se samo igra i masta 2. 159 2.4jtdm business+ paket ide izmedju 29-30k, TI 210KS dizelas ide za 34k, ako si sposobniji pregovarac i nizeA gdje sam ja to spomenuo neki j..... konfigurator : : :Cijena za NOVI auto (pogotovo ako naručuješ opremu/boju/motorizaciju po želji) je takva kakva je, i pregovarat možeš jedino oko toga jel ćeš badava dobit kakve tepihe ili ne...Pogotovo u AC-u odakle su mnogi otišli sa tih tvojih silnih 30-ak hiljadarki u džepu jer ih nitko nije šljivio ni 5%.A pregovarati se može jedino o cijenam auta koji su na lageru od prošle (ili čak predprošle) godine (recimo ova 159 u linku), ali za one 2 godine stare 147 Maranello u AC su toliko spustili cijene da tu i nema više puno lufta...
kad sam ja kupio svoju nisu imali ni privjesaka ali su mi zato za bež unutrašnjist dali crne tepihe za Fiat Bravo
decki moja dnevnica je cca 500EUR
kratko i jasno, nije istina, neki (istina ne svi) auti su proizvodnja 2010 ja sam pregovarao i dogovorio, ne pisem sta procitam po forumima i internetu nego se osobno uvjerimono kaj ljudi traze crna ili crvena 159 sa "full" paketom osim navigacije se nalazi za te pare i to je to, ne vjerujes, dodji u ZG AC pa provjeri, ako ne ide, jednostavno ne lovi se posla prodaje nego mene zovi
mozes dobit fakturu jedino od Tomica :hehe:
2 speeed: karam po kucama, tzv. zigolo
e grdi grdi, doso mi glavni meho iz tomica demonstrirat silu sa najnovijim 335i ali je vlasnik trazio da mu zveknu turbinu gore a i neke lude kocnice sa 16 klipova ima. iskopao mi asfalt u ulici. majkomila kakav stroj. to si pikni, hebote alfa.
meni je to posao 2 speeed: karam po kucama, tzv. zigolo