23-04-2026, 13:46:19

Autor Tema: Alfa Romeo Giulietta  (Posjeta: 628054 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Tare071

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Spol: Muški
  • ima kolekciju auta :-)
    • Sarajevo
Odg: Alfa Romeo Giulietta
« Odgovori #900 u: 06-07-2010, 14:16:24 »
Meni se čini da Romeo konačno moze malo mirnije odspavati u tom grobu jer sad kad pogledas prodaju, da nije bilo tog nekolicini ružnog MiTa bi valjda već zatvorila pogone...
A Gulietta je nakon 156 i 147, tj. nakon skoro 10 godina ponovno jako dobro pogođena Alfa, i izgledom i performansama.
Šteta jedino da mi živimo u tanguziji pa imamo cijene kakve imamo, ali Alfa ionak ne živi od naseg trzista...

Svako tržište ima nešto svoje specifično i o tome ne treba puno ni mozgati. Svi bi ste se vi dragi alfisti s*hebali kad biste vidjeli koliko se alfa cijeni-pardon necijeni recimo u Bosni. Hipotetska situacija, ja bih za svoju alfu u HRV mogao dobiti siguno 1.000e do 1.500e viđe nego u Bosni. Ali recimo kod Vas se cijeni opel koji se kod nas cijeni čak i manje od alfe hehehe. Mislim o tome ne treba ni raspravljati. Ja se slažem da je giulietta po meni super pogođena a vrijeme če reći koliko je kvalitetna na duže staze. Malkice smo previše crni prema alfi, ja vozim alfu koja je kao model stara deset godina i izgleda fantastično i danas, ove godine su je dizajnom sustigli seat ibiza i recimo opel astra, znači ljudi su dizajnom kaskali deset godina, znači 147mica kao model uspješno živi deset godina...po meni je to uspjeh

:mah:
"Rightous infliction of retribution manifested by an appropriate agent"

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #901 u: 06-07-2010, 14:18:02 »
Svatko sa svojom lovom može raditi što hoće, pa hoće li on kupiti Golfa, BMW-a ili sa novčanicama naložiti vatru i malo se ogrijati to me savršeno ne zanima. Mi alfisti smo već donijeli odluku da je za onu lovu koju smo imali bilo najbolje kupiti Alfu koju vozimo. Dosad 3 Alfe, a ako Bog da zdravlje i sriću u životu bit će ih još  :mah:

Offline Sucker

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
    • Zagreb
« Odgovori #902 u: 06-07-2010, 14:48:12 »
OK, ali ti razmisljas da li sa alfe prijeci na BMW. Koliko ima obrnutih slucajeva? Pogotovo kod nas gdje vecina ne vidi dalje od njemacke i gdje goli 320d vrijedi vise nego 159 2.4 TI. A ako na BMW stavis col vece felge onda mozes uz 159 dobiti i MiTo za cijenu BMWa. I opet ce se prodati vise 320d jer je to BMW.

Eh vidiš nije jedina stvar kod nas u RH da će se prodati više BMW-a nego Alfi zato što su ljudi ludi za BMW-om. Istina ima ih više koji štuju njemačku industriju,ali velika je tu uloga zastupnika. Recimo kod Tomića kad dođeš i želiš kupiti određeni auto,s nekom opremom i motorom,imaš ogroman izbor tzv."testnih" vozila,koje imaju maksimalno do 5tkm,a većina oko 1500 km,i cijena im je snižena (ovisno o modelu naravno) od 30 pa sve do gotovo 100 tisuća kn,a nekima i puno puno više(recimo 7-ce,M-modeli itd..).Opet ako ne želiš takav auto,nego želiš s nula km na satu,uvijek ,ali apsolutno uvijek dobiješ poputs(govorim iz osobnog iskustva jer je otac kupio nedavno BMW-a tamo). Nikada neće reći kao ona stoka u AC-u ne,to je nemoguće cijena je ta i ta i zakaj ste mi baš sad morali doć baš smo ja i dečki iz servisa počeli gledati Marisol :sado: Tako da kod BMW-a uz pregovaranja moeš iskamčit dobar auto,dobro opremljen ,po puno nižoj cijeni nego što stoji u katalogu. Da nebi izgledalo da uzdižem u nebesa BMW,otac je gledao i Alfu(ustvari nju smo prvo gledali  :clap:) ali  sama pomisao da moram ić na Jablansku kod onih teletubisa,mi je kao pred najteži ispit na faksu. Toliko indolntno,ponašanje,toliko pomankanje želje za prodajom auta,toliko ih boli kurac za sve oko njih  :mad: :wal: :gun: I naravno,pitanje Alfa 147 i 159(njegov pogled sve govori,pa kaj baš moram radit ponudu za oba auta danas,dajte dođite sutraza još jedan) koji motori ,i moguće kombinacije opreme,odgovor glasi sve vam je u katalogu,sve vam tamo piše! I sad bi ja trebao kupit i ostavit u ovo vrijeme 30 soma eura kod njega?! Volim alfu,jedna od najomiljenijih marki,ali baš toliko nevolim,da me se praktički omalovažava. Popusta nema nikakvih,ništa nije moguće iskombinirati kod njih,pa očito nije moguće iskombinirati da kupim auto tamo.Dokle je god tako kod nas uvijek će biti više prodanih BMW-a i VW-a nego Alfi/Fiata/Lancia nažalost.

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
« Odgovori #903 u: 06-07-2010, 15:08:52 »
Eh vidiš nije jedina stvar kod nas u RH da će se prodati više BMW-a nego Alfi zato što su ljudi ludi za BMW-om. Istina ima ih više koji štuju njemačku industriju,ali velika je tu uloga zastupnika. Recimo kod Tomića kad dođeš i želiš kupiti određeni auto,s nekom opremom i motorom,imaš ogroman izbor tzv."testnih" vozila,koje imaju maksimalno do 5tkm,a većina oko 1500 km,i cijena im je snižena (ovisno o modelu naravno) od 30 pa sve do gotovo 100 tisuća kn,a nekima i puno puno više(recimo 7-ce,M-modeli itd..).Opet ako ne želiš takav auto,nego želiš s nula km na satu,uvijek ,ali apsolutno uvijek dobiješ poputs(govorim iz osobnog iskustva jer je otac kupio nedavno BMW-a tamo). Nikada neće reći kao ona stoka u AC-u ne,to je nemoguće cijena je ta i ta i zakaj ste mi baš sad morali doć baš smo ja i dečki iz servisa počeli gledati Marisol :sado: Tako da kod BMW-a uz pregovaranja moeš iskamčit dobar auto,dobro opremljen ,po puno nižoj cijeni nego što stoji u katalogu. Da nebi izgledalo da uzdižem u nebesa BMW,otac je gledao i Alfu(ustvari nju smo prvo gledali  :clap:) ali  sama pomisao da moram ić na Jablansku kod onih teletubisa,mi je kao pred najteži ispit na faksu. Toliko indolntno,ponašanje,toliko pomankanje želje za prodajom auta,toliko ih boli kurac za sve oko njih  :mad: :wal: :gun: I naravno,pitanje Alfa 147 i 159(njegov pogled sve govori,pa kaj baš moram radit ponudu za oba auta danas,dajte dođite sutraza još jedan) koji motori ,i moguće kombinacije opreme,odgovor glasi sve vam je u katalogu,sve vam tamo piše! I sad bi ja trebao kupit i ostavit u ovo vrijeme 30 soma eura kod njega?! Volim alfu,jedna od najomiljenijih marki,ali baš toliko nevolim,da me se praktički omalovažava. Popusta nema nikakvih,ništa nije moguće iskombinirati kod njih,pa očito nije moguće iskombinirati da kupim auto tamo.Dokle je god tako kod nas uvijek će biti više prodanih BMW-a i VW-a nego Alfi/Fiata/Lancia nažalost.

Ovo se apsolutno slažem, u Sarajevu je AC katastrofa. Ja sam prošle sedmice pazario providne žmigavce za alfu i prvo mi ih nisu htjeli naručiti jer ih interesuje zašto će to meni (!?) jer imam svoje žute netaknute na autu. Onda kad su pristali da naruče tražili su mi kaparu na šta ja nisam htio ostaviti pare jer nisam ni uplanirao a oni nisu htjeli primiti niti jednu od tri kartice koje ja imam, doduše totalno su opskurne i nepoznate kartice, VISA, MasterCard i AmEX. Ljudi ne primaju kartice jednostavno, onda sam ja rekao hajde vi to naručite ja dolazim ujutru za kaparu. Došao sam sutra da bi mi čovjek rekao vi niste došli na vrijeme tako da nije niti naručeno, doći će za 15 dana...eto da ste na vrijeme uplatili došlo bi odmah (!?) I naravno ostavio sam kaparu, u oficijelnom servisu alfe/fiata/lancie.....isto kao da sam kupovao krompir pa sam htio vreću kaparisati za sutra....
A recimo BMW mi je na danima Tomića dao 15 različitih auta od koji je najjeftiniji bio 40.000e da vozim i niko nije tražio nikakve gluposti.....

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+6)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #904 u: 06-07-2010, 15:50:39 »
e ja razmisljam i to izmedju 159 2.4 vs. Giulietta 2.0JTDm vs. bimer 123d

prva izgleda i ima mjesta i ide nesto
druga je nova, izgleda, ne vozih je jos pa ne znam kako juri
trece nema nista ali ideeeeee  :hap:

:craz

Koliko to košta sa opremom k'o najadnija Giulietta?

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GTV V6 TB, GIULIETTA, Z750, SF1098S
    • ZG
« Odgovori #905 u: 06-07-2010, 16:05:37 »
Ja ALFU imam i to zadnju pravu sa pogonom na pravoj strani  :hap: sad ocu i daily auto koji ima pogon na toj istoj strani. Jedini uvjet zasto gledam bimera je rwd sa odlicnim performansama u ovom 123d.
Vrlo vjerojanto da cu uzeti 159 2.4 sa business paketom, dodje ispod 30kEUR

Jedan info za one koji gledaju cijene bimera na Tomic webu, ta cijena i stvarna cijena koju mozes dogovoriti nema veze sa vezom.
Recimo ponuda za 118d (105kW) cuope sa finom opremom je 29kEUR

123d cuope sa M paketom je ulta vozilica, sve drugo u mom slucaju je na strani Alfe

ne, 135i coupe je ultra vozilica  :mah:
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #906 u: 06-07-2010, 16:17:37 »
pa fala bogu da može, novi je auto ima 400nm, mora ići bolje, ali tolko bolje kolko ti pričaš baš i ne, a tu je negdje i sa 3.0 jer 123d ima ravno 7 do 100 a 3.0 6.8, naravno govorimo o tvorničkim autima  :mah: 

a moj odgovor je bio upućen samo na paletu ponude bmw-ovih vozilica bez usporedbe sa alfinom ponudom...
moja AR GTV 2.0 V6 TB

"Many of the technical solutions you'll find in a Ferrari, are also often used in an Alfa Romeo"

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #907 u: 06-07-2010, 16:22:38 »
otpuse te i vjetar nakon 200. nemas tam sta trazit sa 75icom   :funny:

Offline Alfa_gtv

• Global moderator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • ZG
« Odgovori #908 u: 06-07-2010, 16:26:58 »
da mocan je taj 123d stroj, ali do 200km/h mu se najebem keve sa 75icom 24v i 2.0TS getribom, nakon 2 glave me otpuse

ja prilčam o stock autima... al slažem se da ide odlično, a 135i ide ko M3... zanimljivi su im ti coupei
moja AR GTV 2.0 V6 TB

superfly tnt

• Gost
« Odgovori #909 u: 06-07-2010, 16:39:56 »
zovi samo zovi. :ok:

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #910 u: 06-07-2010, 17:07:36 »
otpuse te i vjetar nakon 200. nemas tam sta trazit sa 75icom   :funny:
:wz :wz
 :smijeh :smijeh :smijeh

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #911 u: 06-07-2010, 18:02:44 »
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw123d-us.jpg

ovaj auto da ima ultrasonične performanse i da troši 2 litre na 100km, nebi dopeljao pod svoj krov, a kamoli da moram još svojih 29000€ dat za to.
 pa majketi to je vjerojatno na izboru za najružniji auto ostavilo thaliju, točno za onoliko koliko bi ostavio i ostale alfe sa slabijim motorima
........

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #912 u: 06-07-2010, 18:26:06 »
ma giulietta je ljepotica za tu spodobu, stvarno neznam kaj se dogodilo onom ko je dizajnirao taj auto.
1-ica coupe mi je jedan od najljepših bmw-a premda mi nijedan baš nije neko cvijeće, al ovaj je isuse i majko božja, nemam riječi
........

Offline capone5

• Pripravnik
  • **
  • Alfa 147 1.9 jtdm, Berlina 1750 68, 159 2.4 jtdm
    • Matulji
« Odgovori #913 u: 06-07-2010, 18:30:54 »
http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw123d-us.jpg

ovaj auto da ima ultrasonične performanse i da troši 2 litre na 100km, nebi dopeljao pod svoj krov, a kamoli da moram još svojih 29000€ dat za to.
 pa majketi to je vjerojatno na izboru za najružniji auto ostavilo thaliju, točno za onoliko koliko bi ostavio i ostale alfe sa slabijim motorima
koda grdog zanima ili bilo koga od nas što ti misliš o izgledu tog bmw...ne kužim kakve sve to ima veze s giuliettom samo da se nešto melje...ko ima i ko želi neka kupuje što mu se SVIĐA!
Umro je Einstein,umro je Tesla, a i meni nesto nije dobro...

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #914 u: 06-07-2010, 19:31:23 »
nije ni da mene zanima tvoje misljenje o mom misljenju i potreba da se napravis pametan, pa sam ga procitao. slobodno moderator obrise
........

Offline Alfista145

• Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • 147 1.6 TS 2001 - Volvo V60 RD4 2018
    • Istra
« Odgovori #915 u: 06-07-2010, 19:34:47 »
decki smiri te se  :craz
Alfa u srcu, Volvo u garazi.

XariX

• Gost
« Odgovori #916 u: 06-07-2010, 19:47:08 »
Ne kužim jedno: kaj se tolko prepirete jel bolji auto marke A, auto marke B, ili auto marke C.
Ko voli koji model, jel s propelerom, buljavim farima, ili se preziva TRABANT, pa ga zato netko voli vozit, a pa nek si  ga vozi, ak je to nekome GUŠT.

I nije sve sveto kaj nosi amblem Alfe. Nisu svi Alfini modeli bili "Bogom dani", al je očito da će Giulietta imat dobru prođu.
Isto je tak činjenica da su Alfe uvijek bile najljepši auti u klasi  :da: (osim ovog Mitutača)

Za one ratoborne:
ne mlatit praznu slamu, ak ne bi bilo barem  :box: da se imamo na koga "u čvape" okladit  :da: :hehe:

Da ne budem  :off -> Klik na link ili pogledajte kaj vele Austrijaneri  :da:
« Zadnja izmjena: 06-07-2010, 19:55:42 od XariX »

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #917 u: 06-07-2010, 20:07:13 »
ostao mi je u it 1 broj quatroroute-a . stampan je nanovo pred 2mjeseca i unutra je cijenik alfi. sutra cu da pogledam . koliko se sjecam nisu bile jeftine za ono doba  :ne2:
EVO NASAO SAMO QUATTRORUOTE BROJ 1   02/1956 GOD
GIULIETTA 1.396.670 LIRA  - ISPORUKA 17 MJESECI
GIULIETTA SPRINT  1.985.315 LIRA   ISPORUKA 3-4 MJESECA
1900 SUPER 2.393.710 LIRA   ISPORUKA 1 TJEDAN
1900 SUPER TI    2.573.960  LIRA
1900 SUPER SPRINT ( coupe touring ) 3.336.160 lira

FERRARI

410 SUPER AMERICA   6.000.000 LIRA

FIAT NUOVA turismo veloce  1100/103 1.174.200 LIRA

LANCIA AURELIA 2500 GT   2.922.670 LIRA

prvi broj QUATTROROTE-a kostao je 300 lira

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #918 u: 06-07-2010, 20:12:02 »

a naslovna strana.   ALFA ROMEO

Offline Girith

• Pripravnik
  • **
  • Honda Civic 8th Gen 2011 FL 1.8
    • Zagreb
« Odgovori #919 u: 06-07-2010, 20:13:50 »
pa jel netko uspio nać na engleskom ovu reklamu za Giuliettu sa Umom Thurman?

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #920 u: 07-07-2010, 10:52:07 »

ja gledam iskljucivo coupe seriju 1 ako ti to nesto znaci, ne kuzim ovo uvjeravanje sta je lijepo sta nije, boli me savrseno kifla oce si netko kupiti vw, opla, propelera i sl...
svaka budala svoje veselje i za svoje pare i zato  :batin

:off

Ajde coupe verzija je malo ljepša (iako se o ukusima ne raspravlja   :clap:). Nije baš prednji kraj Giuliette prelijep, iako je bolji do Mita, ali BMW 1 je gadan nenormalno.

BTW je li znaš da je BMW službeno izjavio da 60-70% (tako nešto) vlasnika 1-ce izjavilo da imaju auto sa prednjim pogonom?
Ne želiš valjda da te poistovjećujuju sa takvom ekipom  :vamp:

Ako su ti baš toliko bitne performanse 0-100, onda pričekaj Giuliettu sa novim motorom 2.0 biturbo sa 200-njak konja (motor koji mijenja 2.4 u Alfama), pa kupi to. I tako su rekli da je Giulietta bolja od BMW 1-ce.
Em ćeš platiti puno manje, em imaš veći prtljažnik, em imaš 4 vrata, em ćeš platiti puno-puno manje (još jednom da utvrdiš gradivo), em dok izbace motor i tako će proći pola godine, a i tako se ne kupuje nikad auto koji je tek izbačen na tržište nego se čeka da srede sve dječje bolesti, em će tad u opcjii biti aktivni ovjes....

Da je to BMW 3-ca ajde to je bar auto, ali 1-ca...... užas

Offline sale 75

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 JTDm Q2
    • aljmaš
« Odgovori #921 u: 07-07-2010, 10:57:27 »
Da je to BMW 3-ca ajde to je bar auto, ali 1-ca...... užas

bmw 3ca je pravi auto  :da:

ako postoji bmw kojeg bi kupio to je onda 3ca...ostali me nezanimaju previše  :da:

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #922 u: 07-07-2010, 11:04:08 »
O ned'lje ti  :wal:

Jesam rekao nešto što nije točno?   :clap:

1-ce kupuju wannabe BMW-jaši koji nemaju para za 3-cu  QV (šala mala)

BTW BMW zbog navedenog razloga planira napraviti nasljednika 1-ce sa prednjim pogonom (ne zajebavam se)  :gun:

« Zadnja izmjena: 07-07-2010, 11:16:20 od boris »

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #923 u: 07-07-2010, 11:10:51 »
bmw 3ca je pravi auto  :da:

ako postoji bmw kojeg bi kupio to je onda 3ca...ostali me nezanimaju previše  :da:

Odličan auto. Skup u 3 p.m. ali odličan. Friend koji je imao stari M3 (E46), sad ima 335. Pocket M3  :clap:
Osim što ide ko mutav, i drži ko mutav, fascinira me kako su dobro napravili ovjes, koji je na 19-ama vrlo udoban i amortizira neravnine bolje nego većina auta na 16-cama.

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #924 u: 07-07-2010, 11:16:01 »
1ca coupe, rođena za stiliste  :hap:

Kofiguiraj ovako nesto i vozi

Offline alfa115

• Na probi
  • *
  • 156 1.8 ts 16v
    • Rovinj
« Odgovori #925 u: 07-07-2010, 11:24:42 »
1ca coupe, rođena za stiliste  :hap:

Kofiguiraj ovako nesto i vozi
(Image removed from quote.)

to je to i gass  :care
senza cuore saremmo solo macchine

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #926 u: 07-07-2010, 12:31:27 »
I kad ce taj Giulietta biturbo sumporaca, 2011? Koliko ce kostati, 40k EUR kad joj poslozis sport opremu  :hap:

Vjerojatno kao 1.8 QV ili nešto više. Sumnjam preko 34000.
EDIT: pogledao sam cijene, pretpostavljam 32-33 (sa distinctive paketom i sport packom i još pokojom pizdarijom)

Ja ću ti odgovoriti sa protupitanjem, koliko će biti takav isti BMW 1?
50 000 EU?
Jeste da ima pravi pogon, tu se slažem  :hehe: ali tuumač je tuumač...
« Zadnja izmjena: 07-07-2010, 16:29:46 od boris »

Offline LOŠA

• Trade Count: (+22)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo Brera 2.0 JTDM
    • BJELOVAR
« Odgovori #927 u: 07-07-2010, 13:02:50 »
Mogli su staviti 1.9 JTDM TwinTurbo kakav je u Delti 3, i performanse bi bile blizu tog BMW-a 123d.

Ali vjerovatno ne žele stavljati stari motor, nego žele složiti 2.0 JTDM TwinTurbo, koji će vjerovatno imati Multijet2 tehnologiju, pa će onda takva Giulietta vjerovatno imati i bolje performanse nego taj 123d...

Je da to uvođenje novih motora kod Fiata nikad nije baš ekspresno, ali za onoga tko baš to želi nikad nije kasno.

Offline Tare071

• Ovisnik o alfistima
    • Sarajevo
« Odgovori #928 u: 07-07-2010, 13:31:18 »
jest da je OT totalni ali ja sam prekjučer proveo nekih 4 sata kod druga koji vodi automehaničarsku radnju dok je radio na "bemveju" kecu i imao sam priliku da dobro razgledam auto, mada sam se prije vozio u kecu i vozio keca, mislim nije da mi je nepoznanica. BMW kec unutra, sjedišta, konzola, materijali, plastika izgledaju dvije klase ispod materijala ugrađenih u moju a samim tim i u svaku 147micu....Auto ima prozore pozadi na kurblu.  Dopuštam da je u ovom BMW bila neka slabija oprema ali vozilo koje je ta klasa a da ima klasičnu manuelnu klimu, to je po meni nedopustivo. Opet kažem, vozio sam ja BMW 130ku koja ide kao gluho krme i ima opremu boli glava ali vjerujem da je i cijena boli glava. Koliko sam primjetio taj kec nije toliko cijenjen među BMW fanovima, više je to onako mimoza da se kaže da imaju i u tom segmentu auto.
Ali mi zato 135 model izgleda fantastično, to je totalno drugi svijet.

Offline boris

• Član Alfa kluba 18
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 Q
    • Rijeka
« Odgovori #929 u: 07-07-2010, 17:24:15 »
123d cuope sa M paketom za 34kile pa ti vidi

To je dobra cijena, samo moraš imati cash.

Istini za volju za cash i sa svim popustima koje imaš na tu 1-cu ćeš vjerojatno dobiti Giuliettu za 30k, i još imaš 2 vrata više...i pod tim uvjetima za 29 K ceš dobiti 1.8 QV sa svom opremom.