0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)...vrag ne izgleda ni tako loše sa večim felgama i malo spuštena! Treba napravit oko!
joj joj, strasna je ova ...predobra...odusevljen sam i feluge mi strasne, samo ove i one 8 c dolaze u obzir...ee talijani de nam malo prevedite onog teksta za papucicu gasa nama nepismenima...
koda nas??
...već vidim gore antracit telefonke sa brere s!
Njemci su uvijek najpametniji na svijetu! Još jedan dokaz o njihovoj profesionalnosti!
Da, u Zg (Image removed from quote.)
Da ti imaš toliko jaku auto industriju o kojoj ti ovisi cijelo gospodarstvo i ti bi činio sve da konkurenciju ocrniš.
ako neznaju upakirat neke stvaru bez da budu tako očite nek se ugledaju u druge! svestranost im nije vrlina!
Švabama je praktičnost važnija od dizajna i tog nekog upakivanja. Nekome je bitno da auto ima dobru liniju, da moćno izgleda a drugima da mogu stati dvije vreće cimente.....Jedan moj kolega s posla je prije dva mjeseca uredno uplatio novu ladu, neki model....i donio brošure na posao da se pohvali. Razlog kupovine je što može stati puno stvari u gepek i auto je poprilično odignuto od zemlje, taman za vikendice....
Cijene:http://www2.autoportal.hr/201006308570/Akcije/Poeetna-cijena-sa-benzinskim-motorom-Giulietta-14-TB-Progression-120-KS-iznosi-160000-kn/menu-id-66.html
Imat ce ovo uspjeh ravan Mitu kod nas , sve mi se cini
Preskup im je auto...Po meni golfu je giulietti najveća konkurencija, a petica Sporline je došla oko 160 000 kn (sportline je mislim najjača oprema)