Bio u nedjelju u njoj,malo je pipao,gledao i tako!
Uglavnom:
Auto je lijep,ljepši nego na slikama,posebno to vrijedi za prednji kraj. Bočna linije prikzuje debele prednje blatobrane,ima puuno željeza iznad kotača :rolll:. Guza je odlična . Auto je bilo bijele boje sa sport paketom i 18" alla 8C!
Unutrašnjost odmah podsječa na Stilo s kojim sam se i dovezao do tamo pa su mi sličnosti još upadljivije. Raspodjela svega po kokpitu je identična s Fiatom,ružni volan od Punta nije toliko katastrofa i dobrahno sjedi u ruci i donji krak ne smeta kao na stilčeku.
Smještaj za upravljačom mi se nije svidio,nikako nisam mogao nač onu idealnu poziciju kao u 156-ici,siveci i ako kožni slabo držidu tijelo,zbog malih izbočenja. Kao i ljepa niska,s kratkim hodom ručica mjenjača ali zbog visokog naslonjača za ruku ista mora nekako mučno stajat da bi bila nagnuta s laktom i istovremeno držala ručicu. :rolll:
Obloge na vratima su napravljene od jednog komada,malo žalosno ako ih usporedimo sa onima iz 147/156.
Kvaliteta materiala je osijtno poboljšana,sve je nekako nabubreno,zgodno. no ipak ima dosta tvrde plastike u donjem dijelu armature,opet korak unazad u odnosu na predhodnika!
Sve u svemu autič je OK,lijep, svidjet če se mnogima i nadajmo dobro prodavat,a posebno zbog voznih osobina zbog kojih se je hvali!