Aj da probam malo ozbiljno :rolll:
Ja sam od onih kojima se auto prvo mora svidit izvani, pa iznutra, pa tek onda tehnička rješenja. Neki detalji, normalno, idu uz ustupak onom drugom, ali nikad ne bih mogao kupiti auto koje mi izgleda "tako-tako" ili da moram okrenuti glavu na drugu stranu, prolazeći kraj jednog njegovog dijela, a tako ni nekoga koji "izgleda", a da je kanta.
Vjerujem, a i vidim da je ovaj automobil tehnički i sigurnosno odličan, ali prednja svijetla, te konzola sa radiom, kao da ne pripadaju ovom autu. Jednostavno mi ne prate ostale linije kako eksterijera, tako i interijera. Isto tako ne mogu shvatiti inzistiranje na kupeovskom izgledu peterovratne kombilimuzine, umjesto da uz nju naprave trovratni model kao i sa dosadašnjim modelima. Znam da se o ukusima ne raspravlja (iznosim svoje mišljenje, a zato ova tema i služi), ali ovaj dizajnerski smjer mi se niti malo ne dopada.
Izbrisali su onaj agresivni (impresivni) look nama voljene marke, i ovim dizajnerskim uradcima stopili u masu bezličnih automobila. Neka me Bog kazni, ali meni KIA Pro CEED izgleda 5 x bolje od ovog automobila. Isto tako nova Mazda 3, a Fiat Bravo mi je avion! Razmišljam: ako nastavi ovako, koje ću auto kupiti za par godina?
Ovo je moja zadnja, zbilja, neću više nikad kuditi ovaj automobil (koji mi je u većini jako dobar), želim mu što bolju prodaju, pa da se naša voljena marka što prije izvuče iz sr*nja, te što skoriji redizajn prednjeg dijela