Nešto je sam slikao, ali bio je mrak pa se ne vidi baš dobro.
Uglavnom, treba prvo skinuti oplatu vrata, 3 imbus šrafa su i jedan sa križnom glavom. Jedan od imbusa je skriven iza prekidača za podizanje stakla, pa prvo treba taj dio sa prekidačem izvući van.
Kad se skine oplata treba odpojiti sajlu za otvaranje vrata i kabel kojim se spaja prekidač.
Nakon toga dolazimo do unutarnje plastične oplate koja je na sama vrata pričvršćena sa zakovicama. Jedini način za popustiti te zakovice je da se one probuše, što sam i ja napravio. Probušio sam donje 3 ili 4, tolko mi je bilo potrebno da mogu tu plastiku odvojiti od vrata i da mogu maknuti spužvastu brtvu koja je s vremenom popustila.
Kad sam maknuo brtvu sve sam dobro očistio i osušio, i nakon toga sam nanio sloj silikona. Ostao je na laku trag od spužve, tako da sam samo po istom tragu nanio silikon.
Nakon silikona sam sa samobušećim šrafima za krov pričvrstio plasitu natrag za vrata, a rupe u kojima su prije bile zakovice sam isto zapunio sa silikonom.
Ne znam kolko je ovdje vidljivo na slikama, al ovak je to odprilike izgledalo:

Nakon slikanja sam sve to još malo počistio, uklonio višak silikona itd. ,da sve bude uredno.
Nisam još 100% siguran dali je zahvat uspio, al jučer sam prao auto i nije bilo vode na mjestu gdje se je prije skupljala, pa pretpostavljam da je ok