da se uključim na ovo Giulietta/159...prodao 159 2.4 jtdm i uzeo Giuliettu 2.0 jtdm2. O kvaliteti ove druge ne mogu pisat jer je samnom kratko...159 s ovim motorom je prožvakana i nemam što dodat...(EGR, gradska vožnja, i ostala ekologija, masa). Ovo nije ista klasa auta pa ni materijali unutrašnjosti koji su mi u Julki sasvim ok. auto je vožen u danskoj a k meni je stigao preko sjeverne njemačke. bio je na leasingu, očuvan je redovno servisiran u AR servisu i kvarovi su joj bili kao na forumu (kablovi gepeka, baza antene u koju je ušla voda).
Dugo sam mislio kako nakon 2.4 ništa neće bit po volji za vožnju...gadna greška, ovo malo zlo u D modu ide ludo i žestoko...sve u svemu, kao prelaz za polovnu Giuliu meni više nego dobar...prostor, materijali (ali i masa) i ostalo nisu u istoj klasi tako da usporedba ne drži vodu...mada unutarnji prostor je iskoristiviji kod Julke i nekak praktičniji. Sjedenje je drugačije i treba se naviknut, kokpit joj je drugačiji od prethodnih, na prvu mi nije bila Alfa, sad je, a tko kaže da to nije Alfa nek sjedne u nju stisne gas...doradio sam akustiku i čekam 18" felge...uz ovaj motor mi je to to.