Što ti je otpala cijela kugla mjenjača!?! Ova Giulietta nije moja. Od frendice je. Imao sam je priliku vozit cijeli prošli vikend. 1.4, 120 ks. Lijepo se vozi i super leži. Motor odlično povuče i ne troši puno. Ali ta kratka sjedeća površina i te šlampavosti ubijaju. Npr. to ljuštenje kugle mjenjača je užas. Ti komadi plastike koji ispadaju izuzetno su oštri. Nisam to u početku niti skužio dok mi se jedan komad nije zabio u dlan. Inače, cijela mi je ruka bila izgrebana nakon vožnje. Frendica mi ima prstenja po rukama pa to može biti uzrok, al svejedno - kvaliteta nula. Sutra smo na to nabili jednu rukavicu pa sam tako vozio do kraja vikenda. Osim toga, nema nikakvog aux priključka, ni usb ni ništa. Baš šteta što nikako da se riješe tih detalja. Mislim da tu nisu ništa uštedili, a antireklama je ogromna. Eh, da, i ključ je već podosta ofucan, al puno se bolje drži od ručice mjenjača. Evo i fotke auta iz vani.

Gornji dio kugle je otpao, drži se na tri prilično mala sranja i puklo je.
osjećalo se lufta kad si naglije mjenjao, a nakon kaj sam zaljepio sa super glue sjeda savršeno, nema lufta.
USB je ispred suvozača, u pretincu, ako oprema ima.
Detalj koji je meni nepojmljiv je da u mojoj, 2.0 JTDM Distinction sjedalo suvozača ne ide po visini ..... to mi je stvarno nevjerojatno, da nekaj takvo ne stave u auto koji tolko košta.