Mene je moja izašla 34 000 Ojrića , i nije mi žao ni jednog od tih 34 000 koje sam dao za nju. I da uzeo sam s kurblama iza jer na 147 i drugim mojim ljubimicama imam električne podizače i sveukupno otvrorio sam možda 5 puta zadnje prozore. Kome treba otvarati zadnje prozore uz dvozonsku klimu ? Oprostite na izrazu ali ljudi razbijaju glavu pizdarijama. Brembo kočnice s 330 diskovima je malo važnije nego kurbla iza a to moja ima i između ostalog i to je čini premium klasom 
Sve pet,ali jebemu sunce 34 soma eura je velik novac,barem po nekim mojim razmišljanjima koje nisi našao na cesti(ako jesi pošalji PP da i ja tamo prošećem koji put :P) ,ali ako već dajem tu lovi za auto koj pretpostavljam ima full opremu ili gotovo full opremu,e jebemu onda hoću i ta 2 gumba za prozore iza,makar ih nikad u životu ne otvorio i makar vozio auto sljedećih 15 godina.
U vrijeme kada je Giulietta tek izašla,kupovao sam novi auto. Prvo što sam napravio išao sam vidjet Alfu jer volim talijane općenito,a Alfa je ipak No1. Zanemarivši vanjski dizajn koj mi je nakon određenog vremena legao(islključivo prednji kraj) unutrašnjost me razočarala. Oni se guraju sa Giuliettom u premium segment,usto žele biti nešto povoljniji od konkurencije BMW,Audi,Mercedes,a bazična oprema im je nepotpuna(recimo svi prozori na struju),što je kod BMW-a godinama već standard. Znači 8 zračnih jastuka,ABS,DTC(ESP BMW-ov) svi proziri na struju,el. i grijani retrovizori,manualan klima,maglenke.... Da ne dužim i ne trkeljam bezveze unutrašnjos tme razočarala u opremi,a prvenstveno u materijalima,u onom kvazi aluminiju od kugle mjenjača

:violent-smiley-043: preko plastičnih obloga vratiju koje glume imitaciju kože..
Nakon toga sam dobio ponudu za BMW 1-er sjeo sam u njega,koj je bio podjednako opremljen kao i Alfa,ali da ga hebeš,aluminij je tamo aluminij(na mjenjaču),kvake vratiju s unutrašnje stranu su isto aluminij,obloga vratiju je tkanina plus "koža" koja je umjetna ali to izgleda i pod prstima daje osjećaj prave kože,sve je lijep proštepano bijelim koncem,i još milijun nekome nebitnih detalja,meni bitnih,jer osim motorizacija i vozljivosti patim na dizajn i izvedbu. Nažalost Alfe kupio sam 118d i iskreno ne žalim eura kojeg sam dao za njega,a Alfa je uvijek u mislima(još i danas,ali mislim da ne vrijedi gotovo iste pare kao BMW,ne radi kvalitete,nego radi tih detalja koji me maksimalno odbijaju)...