Ajmo alfisti moji pomoć... Ovo gore remek djelo, nikako na zelenu granu. Cijenjeni gospodin Šac iz Rijeke koji mi je ugrađivao očito ne može izać na kraj sa kvarom. Pet puta sam bio kod njega već i nikako napravit, pa Vas molim za savjet što da napravim. Prvi puta kada mi je ugradio sve je to bilo lijepo fino i divno. Kao prvo što mi se nije svidjelo da se to sve trese kao da će otpas kada vozim po rupama, bar ja takav dojam imam...

Drugo jedna leća mi nikako nije gasila dugo svjetlo. Kad je gospodin shvatio u čemu je kvar, otklonio ga je, i to je trajalo svega možda jedan dan. Treći puta je shvatio o čemu se radi, pa je naručio neke djelove da popravi leće, a to su ustvari bili motorići. Nije ni to dugo radilo. Četvrti puta sam došao kod njega, da ponovno otkloni kvar, i zadihta jedan jer je bio pun vode. I to je napravio. Peti puta opet mi je lijevo dugo gasilo svaki deseti puta, i promijenio je neku elektroniku od xenona. Da bi mi danas desno počelo migat dok vozim.

:o000:Sada vas sve molim da mi SAVJETUJETE što da radim, njega to očito ne dira puno, a ovo ugrađivanje me kod njega koštalo 2500 kn. Hvala svima