Žalosno što AC već godinama radi u svim aspektima svog poslovanja, kao da su Autodestruktivni Centar. Pogotovo u ovo krizno vrijeme su totalno prolupali s cijenama i izborom (ako je to izbor) modela. A ne tako davno Fiat je bio jedna od najpopularnijih marki u HR, čak su i to uspjeli uništiti.
Ovo je valjda prvi slučaj ikad da diler samovoljno prekida posao, to dovoljno govori o stanju. 
Jedna stvar mi ipak nije jasna - taj isti AC u svojoj matičnoj Sloveniji koliko čujem ima normalne cijene vozila i izbor modela kao u Italiji, kako to??! :rolll:
Slo je EU, RH je balkan.
Slovenci to jako dobro znaju i znaju mentalitet ljudi ovjde ( imaju sličan) i znaju kako ova država funkcionira.
Zna se kakv image imaju talijanski auti kod nas.
Fiat je preskupo jeftino talijansko sranje koje se kvari dok stoji u salonu.
Alfa je skupi fiat.
Lancia je čudno dizajnirani skupi fiat.
A uvoznik ne čini ništa kako bi poradio na tom imageu.
Probna vožnja? može al trenutno tog modela nema tu, dečki su otišli s time na more, znate danas je srijeda sutra je praznik. Možemo se dogovoriti za drugi termin?
Dođe se u dogovreni termin, joj znate nije došao, baš ga je jučer netko od dečkiju uzeo...
Pokušaj broj tri. Čekajte da vidim jel auto uopće tu. Model je dostupan, al je zmazan izvana iznutra smrdi po cigaretama i izgleda ko moja kanta nakon kaj je godina dana stajala s djelovima nutra.
Motor se upali i čuje se neki zveket iz istoga, getriba zapinje.
Ma znate kako je to, puno ljudi to vozi, puno kilometara u malo vremena...
Model koji je bio u pitanju 159 1.9 JTDm,
Sad pitanje koliko će ljudi htjeti to kupiti nakon takvog stava zastupnika?
Modeli izloženi u salonu, getribe zapinju, gepek i vrata škripe... Kaj je ovo autootpad s novim autima?
Iako ne spadam u Sebove klijente koji bi kupili novi ili polovni auto kod njega ( nedostatak finacija) žao mi je da je morao odustati od prodaje istih jer su ljudi sada prepušteni gornjem scenariju.