pa nije glupo  . Meni je sad svaki detalj na autu bitan, zato ju ne vozim več tri mjeseca iako je sve ok i vozi, ali ima sitnica i želim ih riješiti
. Meni je sad svaki detalj na autu bitan, zato ju ne vozim več tri mjeseca iako je sve ok i vozi, ali ima sitnica i želim ih riješiti 
Ta slova su jedno od najgorih stvari i treba biti strplijv  .
.
A za boju mislim da bi bilo najbolje otiči do nekog tko prodaje boje, pitati termo boje i s kompresorom napraviti   .
. 
Da imam airbrush nebi bilo problema   

ma tražio sam i ima ali... kada sam rekao za kja mi treba onda je bilo,"joj, treba posebna boja, jer ima isparavanja od ulja, pa se može od toga farba dizati...) i tak. sad, koliko stvarno ima ispravanja, neznam, ali znam da to ne mislim raditi dva puta jer je malo tricki.
ja sam mislio poljepiti pick traku ili tak nekaj koliko bolje, preciznije mogu, lagano polijati rubove sa voskom da se ne preljeva boja pa sa skalpelom obraditi slova i poslje sve ljepo skinuti kada se boja osuši - donekle... 
ta mala količina voska bi mogla eventualno smrditi kada se auto dobro zagirje, ako išta i ostane, ali niti to nisam siguran... meni je dovoljno da ja upalim auto, da se još i sam pali - e to bi bilo previše