Button sa boljim gumama i ima vise goriva, ali kad je prvi put krenija u preticanje javili su mu da se ne igra i da je Hami ima status prvog vozaca. Nikad nije bilo tuznije proslave prvog mista i ocito je da je momcaad odredila ko ce bit prvi i isto smo uskraceni, nismo vidili borbu za prvo misto. Ustvari vidili smo kod red bulla i svi znamo kako je to dobro zavrsilo za momcad i oba vozaca.
Ako niste u stanju realno i bez navijackih tenzija komentirat utrku onda svaka prica nema smisla, i poteze svoje momcadi opravdavat a iste takve od suparnicke momcadi su gadljive i zalosne. Nismo dica i niko nema 5 godina ili komentirajte realno ili piste verzije koje vam odgovaraju, ali ovakve teze polako vriđaju moju inteligenciju i ja a ni niko pametan vise u takvim raspravama nece sudjelovat, pa ce te ubrzo ostat sami u temi pa se iscuđujte i svađajte međusobno do mole volje
cek pa jel vise bolida imalo problema sa gorivom? i oba mcl je javljeno da stede gorivo, a nisu samo buttonu javili ili nisu mu rekli da je hamilton brzi i pitali jel on to razumija...
mozda su to bile timske odredbe - ne kazen ja. al cinjenica je da je vise bolida bilo u problemima istim... i oba mcl su usporila...
EDIT: znan da ce me svejedno neki clanovi nasrat da nisan objektivan i sl - al u turskoj je puno mutnija situacija za procjenit nego kod ferrarija na prosloj trci i teze cemo uspit rijesit na cemu smo...
ja samo znan da san kontra odredaba pa nebitno koja je momcad!
EDIT2: btw, da dokazen da vam ovo o save fuel-u ne stoji - FIA ima uvid u svu telemetriju bolida pa tako i u kolicinu goriva u tom trenutku, i u kolicinu na kraju, i u potrosnju i sl... sta vi mislite da se to ne moze provjerit

: pa telemetrija pokaze sve, tako da se malo glupo zajebavat s tim save fuel kad se vrlo jednostavno moze otkrit jel to bila potriba ili ne... a Ferrariju ne triba dirat telemetriju, oni su se sami zakopali jbga....