12-06-2026, 11:42:24

Autor Tema: Formula 1 2010  (Posjeta: 132010 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gianni

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
    • split
Odg: Formula 1 2010
« Odgovori #1170 u: 25-07-2010, 16:41:10 »
a ako se ovakvi potezi podrzavaju onda stvarno se nema sta rec.... ja bi cestita ferrariju na 1-2 da nije bilo ovog, stvarno bi - al ovako  :puke:

uzivajte u pobjedi  :ok:
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Offline Face_Off

• Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • Alfa Romeo 156 1.8 TS + Honda CBR600RR
    • Vrgorac
« Odgovori #1171 u: 25-07-2010, 16:43:00 »
Mika Hakkinen, Spa 2000: "...and it was great, great overtaking...
I loved it! I'm not sure if the Michael did.."

Offline gianni

• Sa stažom
    • split
« Zadnja izmjena: 25-07-2010, 16:54:40 od gianni »

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #1173 u: 25-07-2010, 16:59:06 »
to ce rec navijac momcadi ciji su mehanicari provalili u tudji boks da poslikaju bolid i sl... cinjenice govore da je Ferrari najtrofejnija momcad al ujedino i najprljavija.... al dzaba se natezat tu s vama, kad je Ferrari svetinja i sve cisto radi - a ostali varaju  :puke:

možemo tako u nedogled do komentara momčadi koja je kupovala podatke o bolidu druge momčadi, koja je "naredila" svom vozaču da laže, pa se poslije ispričavala i dijelila otkaze.....

da to nisu mclaren i ferrari bile bi neke druge vodeće momčadi.

niti jedna f1 ekipa nije bezgrešna, a sad baš svijet zaboli jel virgin napravio nešto sumnjive legalnosti pa je postao brži od hrt-a 2 desetinke kužiš

ja sam svijestan toga, al ti živiš u nekom svijetu di je mclaren pojam savršenstva i poštenja, a činjenica je da je jedna od najprljavijih i to zato što su u vrhu isto kao i ferrari, ako ti to nije jasno, onda žali Bože rasprave
........

Offline gianni

• Sa stažom
    • split
« Odgovori #1174 u: 25-07-2010, 17:00:56 »
možemo tako u nedogled do komentara momčadi koja je kupovala podatke o bolidu druge momčadi, koja je "naredila" svom vozaču da laže, pa se poslije ispričavala i dijelila otkaze.....

da to nisu mclaren i ferrari bile bi neke druge vodeće momčadi.

niti jedna f1 ekipa nije bezgrešna, a sad baš svijet zaboli jel virgin napravio nešto sumnjive legalnosti pa je postao brži od hrt-a 2 desetinke kužiš

ja sam svijestan toga, al ti živiš u nekom svijetu di je mclaren pojam savršenstva i poštenja, a činjenica je da je jedna od najprljavijih i to zato što su u vrhu isto kao i ferrari, ako ti to nije jasno, onda žali Bože rasprave
:ok: :ok: :ok: :care :care :care

Offline Marcus

• Trade Count: (+22)
  • Starosjedioc
  • 156 2.4 Ursus
    • Zagreb, Trnsko
« Odgovori #1175 u: 25-07-2010, 17:03:06 »
http://www.autosport.com/news/report.php/id/85539
Massa was told by his race engineer Rob Smedley: "Fernando is faster than you. Can you confirm you understood that message?"

hm, nekako mi taj glas nije zvucao na engleza  :?:...
enivej kak sam reko Alonso je definitivno zasluzio pobjedu, ali je steta da se dogodila na ovakav nacin..i siguran sam da bi bilo koja druga momcad postupila jednako ali pretpostavljam na neki 'sofisticiraniji'nacin ali zlocin i kazna su isti...nazalost takve stvari su realnost F1   :wal:...i ne navijamo svi koji vozimo alfu za ferrari  :ok:...
« Zadnja izmjena: 25-07-2010, 17:05:56 od Marcus »
Da mi je i dolinom smrti proći, zla se ja ne bojim  jer Ti si sa mnom....

http://zalauru.blog.hr/

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #1176 u: 25-07-2010, 17:03:38 »

ne kazen ja da je McL bezgresan i kad je bilo sranja oko tih dokumenata ja san reka da se kazne pojedinci koje su to i vidili - ukljucujuci i danasnjeg Ferrarijeva vozaca (zar to nije zanimljivo)... a ne da kazne momcad! jer cila momcad nije vidila papire osim de la rose, alonsa, i onog lika sto ih je uzeo od ferrarija...

Alonso je triba bit kaznjen medju prvima u toj situaciji

i ima svaka momcad mrlja i svega al ovo Ferrariju nije tribalo i ako si ti uvjeren da je ovo odlicno za F1 i za utrke onda nisi navijac i ljubitelj f1 nego ti samo bitno da se mozes nasladjivat kad tvoja momcad pobijedi...

Offline Sinke

• Član Alfa Kluba 16
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Alfa Romeo 156 GTA
    • Čakovec
« Odgovori #1177 u: 25-07-2010, 17:04:48 »
Ferrari   :hello: :clap2:
Konačno super utrka za naše. 1 i 2...  :ok:
Makar su zadnje dvije trke pokazivali napredak,ali manjak sreće je bio pristutan.
A kaj se tiče prolaska Alonsa,to je očekivano,ipak je on prvi i  bolji vozač,još sa šansama sa osvojiti
prvenstvo,za razliku od Masse..

Offline gianni

• Sa stažom
    • split
« Odgovori #1178 u: 25-07-2010, 17:08:02 »
Makar su zadnje dvije trke pokazivali napredak,ali manjak sreće je bio pristutan.
A kaj se tiče prolaska Alonsa,to je očekivano,ipak je on prvi i  bolji vozač,još sa šansama sa osvojiti
:ok:

Offline KA2001MR

• Ovisnik o alfistima
    • Duga Resa
« Odgovori #1179 u: 25-07-2010, 17:16:30 »
ne kazen ja da je McL bezgresan i kad je bilo sranja oko tih dokumenata ja san reka da se kazne pojedinci koje su to i vidili - ukljucujuci i danasnjeg Ferrarijeva vozaca (zar to nije zanimljivo)... a ne da kazne momcad! jer cila momcad nije vidila papire osim de la rose, alonsa, i onog lika sto ih je uzeo od ferrarija...

Alonso je triba bit kaznjen medju prvima u toj situaciji

i ima svaka momcad mrlja i svega al ovo Ferrariju nije tribalo i ako si ti uvjeren da je ovo odlicno za F1 i za utrke onda nisi navijac i ljubitelj f1 nego ti samo bitno da se mozes nasladjivat kad tvoja momcad pobijedi...

kako ti ne razumiješ da to postoji od prvog dana formule 1 i da će toga baš uvijek bit i da to nikad neće nestat, daj shvati.

pa ni ovo nije napravila cijela momčad neko njih 2-3, po tvom u ferrarievim mutnim stvarima sudjeluje i onaj dečko što im kuha kavu, a u mcl stvarima samo njih par pojedinaca.

podatke su pokazali razvojnom vozaču i trkačem vozaču kao i inžinjerima kojima ti podatci pomažu i imaju koristi od toga.

inaće da sam ja veliki ljubitelj mclarena i da uspijem nažicat posao u mcl, makar da im metem box i kuham kavu, a oni mi pokažu podatke što su maznuli ferrariu i pokažu mi.

kaj bi ja onda zbog toga bolje meo box i kuhao kavu??

pa pokazali su dokumente onima koji su trebali nešto izvuć iz njih
........

Offline mislav

• Sa stažom
  • 159 1.9 JTDM SW
    • ZG
« Odgovori #1180 u: 25-07-2010, 17:35:08 »
sasvim normalno da ga je pustio ... Ferrari je ipak najveća momčad i ne želi si priuštiti sranja kao RB.
To je novac, a novac želi red i da se znaju pravila.
U svakom slučaju konačno je Ferrari u formi.

Offline pingo

• Član Alfa Kluba 8
  • Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 156 sw & 33 serija 1
    • kamen/split
« Odgovori #1181 u: 25-07-2010, 17:47:47 »
Odlicna utrka za Ferrari, ako nastave i dalje u ovoj formi  :hello: :hello: Vetel mi polako pada u ocima, radi previse gresaka i siguran sam da Kubica u rukama ima RBR svi bi mu gledaliu leđa.

Sta se tice ove rasprave o propustanju Alonsa, po mom misljenju je do nje doslo samo zbog gluposti-tvrdoglavosti Masse, ocito je bilo da je Alonso brzi, a koliko mu vise tribaju bodovi netriba ni govorit, vozija je iza Masse i kad ga je doceka krenia je u preticanje i prosa ga, ali Massa jos jednom pokazuje da nema mozga niti zna vozit za momcad i vraca poziciju. Ja mislim da se Alonso namjerno odmaka na tri sekunde i onda mu se ponovo priblizija da njemu i momcadi pokaze koliko je brzi i onda su morali rec Massi da ga pusti. Ovo danas nije ni sjena onoga sta je deda radija Rubensu, A njemu se svi klanjaju kao najvecem, pitanje koliko bi bodova Sumi izgubija da se Rubens s njim borija na noz, a samim tim i koliko bi naslova prvaka osvojia. Po mom misljenju momcad nemoze normalno funkcionirat ako nema vozaca koji im je vazniji.

A sta se tice ovih reakcija na potez Ferraria, davno sam ja svatija da ima onih navijaca koji su nerealni i koji kad njihova momcad napravi neki potez to odobravaju i pricaju bajke kako bi to nekako opravdali, a na isti potez od suparnicke momcadi im dize zeludac, iscuđuju se i pozivaju na fair-play.

Svatija sam da je to tako i imam dovoljno samo kontrole da se ne uvlacim u rasprave s njima, jer nema smisla se raspravljat kad nisu sposobni relno sagledat sta se dogodilo, vec razmisljaju navijacki. Dok Ferrari pobjeđuje nije me briga sta govore i kad Ferrari izgubi ja imam dovoljno kulture-objektivnosti da ne izmisljam toplu vodu vec sportski podnesem poraz
Prijatelja mozes odgurnuti:
a. rukama b. djelima
Ova druga varijanta je za cili zivot

Offline ALFA145QV

• Ovisnik o alfistima
  • Ferrari...Subaru i Micek evoIX
    • PAZIN
« Odgovori #1182 u: 25-07-2010, 17:49:15 »
Ko pročita, otpala mu kita.

Offline gianni

• Sa stažom
    • split
« Odgovori #1183 u: 25-07-2010, 17:50:52 »
Odlicna utrka za Ferrari, ako nastave i dalje u ovoj formi  :hello: :hello: Vetel mi polako pada u ocima, radi previse gresaka i siguran sam da Kubica u rukama ima RBR svi bi mu gledaliu leđa.

Sta se tice ove rasprave o propustanju Alonsa, po mom misljenju je do nje doslo samo zbog gluposti-tvrdoglavosti Masse, ocito je bilo da je Alonso brzi, a koliko mu vise tribaju bodovi netriba ni govorit, vozija je iza Masse i kad ga je doceka krenia je u preticanje i prosa ga, ali Massa jos jednom pokazuje da nema mozga niti zna vozit za momcad i vraca poziciju. Ja mislim da se Alonso namjerno odmaka na tri sekunde i onda mu se ponovo priblizija da njemu i momcadi pokaze koliko je brzi i onda su morali rec Massi da ga pusti. Ovo danas nije ni sjena onoga sta je deda radija Rubensu, A njemu se svi klanjaju kao najvecem, pitanje koliko bi bodova Sumi izgubija da se Rubens s njim borija na noz, a samim tim i koliko bi naslova prvaka osvojia. Po mom misljenju momcad nemoze normalno funkcionirat ako nema vozaca koji im je vazniji.

A sta se tice ovih reakcija na potez Ferraria, davno sam ja svatija da ima onih navijaca koji su nerealni i koji kad njihova momcad napravi neki potez to odobravaju i pricaju bajke kako bi to nekako opravdali, a na isti potez od suparnicke momcadi im dize zeludac, iscuđuju se i pozivaju na fair-play.

Svatija sam da je to tako i imam dovoljno samo kontrole da se ne uvlacim u rasprave s njima, jer nema smisla se raspravljat kad nisu sposobni relno sagledat sta se dogodilo, vec razmisljaju navijacki. Dok Ferrari pobjeđuje nije me briga sta govore i kad Ferrari izgubi ja imam dovoljno kulture-objektivnosti da ne izmisljam toplu vodu vec sportski podnesem poraz
:care :care :care

Offline ALFA145QV

• Ovisnik o alfistima
  • Ferrari...Subaru i Micek evoIX
    • PAZIN
« Odgovori #1184 u: 25-07-2010, 17:55:53 »
Svi mi znamo da formula nije onakva kakvu bismo možda željeli, ali mi smo danas 1. i 2. i samo je to bitno u utrkama. 
Na kraju se mrtvi broje, pa ko živ a ko mrtav...
Ko pročita, otpala mu kita.

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #1185 u: 25-07-2010, 18:10:45 »
100 000 dolara kazne... :hehe: :hehe:

Offline Viktor

• Global moderator
  • Trade Count: (+21)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Solin
« Odgovori #1186 u: 25-07-2010, 18:12:42 »
Pravilo je glupo jer se može izigrati kako god hoćeš. U biciklizmu ne samo da momčadske kolege trebaju pustiti prvog vozača nego još rade za njega cijelu trku. Prvi vozač stalno vozi u zavjetrini momčadskih kolega da sačuva snagu za finiš trke. i to je najnormalnija pojava. Cilj vodstva momčadi je da njihov vozač osvoji prvenstvo i to je to.
Samo mi se čini da su u Ferrariju prerano odlučili tko će biti prvi vozač, ima još ohoho do kraja prvenstva. Da sam ja šef Ferrarija ne bih se još petljao u poredak.

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #1187 u: 25-07-2010, 18:15:15 »

Offline Delta S4

• Sa stažom
    • Rijeka
« Odgovori #1188 u: 25-07-2010, 20:26:01 »
http://www.autosport.com/news/report.php/id/85552

Ovo je još veći  :puke: od samog propuštanja. Ali što bi mi bez naše drage FIA-e?  :rolll:
I don't suffer from insanity; I enjoy every minute of it.

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK
« Odgovori #1189 u: 25-07-2010, 20:42:19 »
 :happ: :happ: FERARRI se probudio ili je dosao neki stranac u momcad da ih nauci reda  :?:
potez alonso - massa  :redf: mogli su to malo pametnije izvest. mogao je massa namjerno proklizat na kocenju, ili zadrzat ga u boksu sek duze itd . momcadi ostaju a vozaci se mjenjaju.
ovo u F1 je goli k...... koliko se racunica radi u WRC-u.
kazna za ferrari, meni jedan F40 i odmah bi mi oprostio.

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #1190 u: 25-07-2010, 21:12:28 »
Utrke se ne vode da se sudariš ili da nekome budeš zanimljiv , nega da se osvoji što bolja pozicija a naravno i osviji što više novaca , jer ipak je novac na prvom mjestu svakog natjecanja , a bez njega su ostale mnoge momčadi u F1 jer nisu pobjeđivale a bile su jako zanimljive svojim sudaranjima i piruetama po stazi.Samo najbolji ostaju i idu dalje ma koja god momčad to bila. Za mene je FERRARI br 1 , a vozači su mi nebitni koji će voziti bolid.

ja to sve kuzim na zalost...ali to ne bi trebalo bit tako...ferrari ne volim kao momcad, ali radje bi da se massa bori za prvo mjesto, nego da se ovako propusta...bar bi zasluzeno pobijedio, alonso je po meni nezasluzeno pobijedio

Offline Marin krk

• Ovisnik o alfistima
    • KRK

Serfo

• Gost
« Odgovori #1192 u: 25-07-2010, 23:33:12 »
:happ: :happ: FERARRI se probudio ili je dosao neki stranac u momcad da ih nauci reda  :?:
potez alonso - massa  :redf: mogli su to malo pametnije izvest. mogao je massa namjerno proklizat na kocenju, ili zadrzat ga u boksu sek duze itd . momcadi ostaju a vozaci se mjenjaju.
ovo u F1 je goli k...... koliko se racunica radi u WRC-u.
kazna za ferrari, meni jedan F40 i odmah bi mi oprostio.

Ili su izveli neku prijevaru :craz

Offline Damson

• Sa stažom
  • Alfa mužjak
    • Split
    • Gilles Villeneuve - Sempre Gilles - Moja Web Stranica
« Odgovori #1193 u: 26-07-2010, 07:15:38 »
Kako je Massa vozio kad ga je Alonso stiskao u prvom dijelu utrke, proklizavao je svaku okuku... Da ga nije propustio, mislim da bi mu Alonso 20 krugova bio na repu i da bi ovaj od pritiska sam izletio... Alonso cim ga je prosa je niza najbrze krugove utrke... Nema sanse da je Massa mogao osvojit utrku... mogli su eventualno oba izletit kao Red Bullovi i to bi bilo to...
Samo je presica bila presmiješna...
http://www.sempregilles.com - Gilles Villeneuve - Moja Web Stranica

Offline Narayan

• Ovisnik o alfistima
  • The One and Only
    • Zagreb
« Odgovori #1194 u: 26-07-2010, 07:32:14 »
Pravilo je glupo jer se može izigrati kako god hoćeš. U biciklizmu ne samo da momčadske kolege trebaju pustiti prvog vozača nego još rade za njega cijelu trku. Prvi vozač stalno vozi u zavjetrini momčadskih kolega da sačuva snagu za finiš trke. i to je najnormalnija pojava. Cilj vodstva momčadi je da njihov vozač osvoji prvenstvo i to je to.
Samo mi se čini da su u Ferrariju prerano odlučili tko će biti prvi vozač, ima još ohoho do kraja prvenstva. Da sam ja šef Ferrarija ne bih se još petljao u poredak.

U pravu si, samo zaboravljaš da kada je Massa bio 3+ sec. ispred Alonsa i imao izgleda za pobjedu, iz boksa je dobio upute nek se koncentrira i pobjeda je njegova. Ali onda je počeo usporavat i Alonso ga je stigao. Vjerojatno su u boksu procijenili da je rizik prevelik ako sve prepuste slučaju. Jedan je gladan pobjede a drugi dokazivanja  :rolll:

Vidjelo se kod Red Bulla kako to završava :craz
Dok pametniji popuštaju, budale vladaju svijetom...

Offline mauroar

• Donator kluba
  • Trade Count: (+7)
  • Starosjedioc
  • *
  • ALFA 147SS,trenutno i 147jtd
    • PULA
« Odgovori #1195 u: 26-07-2010, 09:07:21 »
Kako je Massa vozio kad ga je Alonso stiskao u prvom dijelu utrke, proklizavao je svaku okuku... Da ga nije propustio, mislim da bi mu Alonso 20 krugova bio na repu i da bi ovaj od pritiska sam izletio... Alonso cim ga je prosa je niza najbrze krugove utrke... Nema sanse da je Massa mogao osvojit utrku... mogli su eventualno oba izletit kao Red Bullovi i to bi bilo to...
apsolutno se slazem
falio im je takt za to odradit
tj ovaj inezenjer od masse je zaribao po meni najvise,mogao je on to bolje odradit
samo mu je bilo neugodno i nije znao kako mu rec,naglasavanjem je dao doznanja da je to bila naredba
ALFA147SS,SUPERSPRINT,OZ-ULTRA,SPRINTFILTER,CSC,COLOMBO&BARIANI
TAR-OX
SPEED-DAY.HR

Offline gianni

• Sa stažom
    • split
« Odgovori #1196 u: 26-07-2010, 15:25:50 »
:ok: :hello:

BigSaint

• Gost
« Odgovori #1197 u: 26-07-2010, 15:55:16 »
Poslje boksva Alonso je Massi na repu i skoro ga prelazi no ne uspjevaa i nakon toga Massa odlazi na 3sek te Massa nakon toga slaze par najbrzih krugova no onda se Vettel ubrzava te kada su to skuzili Alonso je ponovo na repu Massi i dolazi do propustanja.

Rasprava vam je bezveze i od 4 stranice koje ste nadrobili ima samo jedan posteni post; a on kaze da ovo pravilo vrijeda inteligenciju gledatelja.

Takoder fulate poantu price da li je ovo napravljeno na pravi ili krivi nacin. U opet relativno dosadnoj utrci (iako ne preferiram koristenje ove sintagme) imate direktan pokusaj preticanja za 1 mjesto koji nije uspio i ocekujete ga opet kada je Alonso priblizi i onda ga Massa pusta sto je cal i rezisera utrke zbunilo pa je islo u ponovljenoj snimci.

Takoder gianni skuzili smo svi da navijas za Ferrari pa smanji malo dozivljaj i pokusaj konstruktivno sudjelovati u raspravi.

Offline Suki_san

• Starosjedioc
  • 156 1.9 JTDm 16V SW SP
    • Đakovo
« Odgovori #1198 u: 26-07-2010, 16:17:46 »
Nitko ne komentira šta je Vetel napravio Alonsu na startu, gdje ga je iz očaja, kad je skužio da je popušio, zgurao preko crte. Koliko je tu prljave igre?
I da, kako bi se gledalo na situaciju da su kojim slučajem Massa i Vetel u istoj momčadi, a švabo Massi čisti put gurajući Alonsa van?
Every night  I have the same dream
I'm hatching some plot, scheming some scheme!

Offline Face_Off

• Ovisnik o alfistima
    • Vrgorac
« Odgovori #1199 u: 26-07-2010, 20:39:37 »
Poslje boksva Alonso je Massi na repu i skoro ga prelazi no ne uspjevaa i nakon toga Massa odlazi na 3sek te Massa nakon toga slaze par najbrzih krugova no onda se Vettel ubrzava te kada su to skuzili Alonso je ponovo na repu Massi i dolazi do propustanja.

Rasprava vam je bezveze i od 4 stranice koje ste nadrobili ima samo jedan posteni post; a on kaze da ovo pravilo vrijeda inteligenciju gledatelja.

Takoder fulate poantu price da li je ovo napravljeno na pravi ili krivi nacin. U opet relativno dosadnoj utrci (iako ne preferiram koristenje ove sintagme) imate direktan pokusaj preticanja za 1 mjesto koji nije uspio i ocekujete ga opet kada je Alonso priblizi i onda ga Massa pusta sto je cal i rezisera utrke zbunilo pa je islo u ponovljenoj snimci.

Takoder gianni skuzili smo svi da navijas za Ferrari pa smanji malo dozivljaj i pokusaj konstruktivno sudjelovati u raspravi.

ja bi prvi cestita massi da je pokupio prvo misto ili da ga je alonso uzeo u borbi al ovako je bas presmijesno...