Odlicna utrka za Ferrari, ako nastave i dalje u ovoj formi

Vetel mi polako pada u ocima, radi previse gresaka i siguran sam da Kubica u rukama ima RBR svi bi mu gledaliu leđa.
Sta se tice ove rasprave o propustanju Alonsa, po mom misljenju je do nje doslo samo zbog gluposti-tvrdoglavosti Masse, ocito je bilo da je Alonso brzi, a koliko mu vise tribaju bodovi netriba ni govorit, vozija je iza Masse i kad ga je doceka krenia je u preticanje i prosa ga, ali Massa jos jednom pokazuje da nema mozga niti zna vozit za momcad i vraca poziciju. Ja mislim da se Alonso namjerno odmaka na tri sekunde i onda mu se ponovo priblizija da njemu i momcadi pokaze koliko je brzi i onda su morali rec Massi da ga pusti. Ovo danas nije ni sjena onoga sta je deda radija Rubensu, A njemu se svi klanjaju kao najvecem, pitanje koliko bi bodova Sumi izgubija da se Rubens s njim borija na noz, a samim tim i koliko bi naslova prvaka osvojia. Po mom misljenju momcad nemoze normalno funkcionirat ako nema vozaca koji im je vazniji.
A sta se tice ovih reakcija na potez Ferraria, davno sam ja svatija da ima onih navijaca koji su nerealni i koji kad njihova momcad napravi neki potez to odobravaju i pricaju bajke kako bi to nekako opravdali, a na isti potez od suparnicke momcadi im dize zeludac, iscuđuju se i pozivaju na fair-play.
Svatija sam da je to tako i imam dovoljno samo kontrole da se ne uvlacim u rasprave s njima, jer nema smisla se raspravljat kad nisu sposobni relno sagledat sta se dogodilo, vec razmisljaju navijacki. Dok Ferrari pobjeđuje nije me briga sta govore i kad Ferrari izgubi ja imam dovoljno kulture-objektivnosti da ne izmisljam toplu vodu vec sportski podnesem poraz