0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ako ti na iskaznici piše 06/2012, to znači da ti je vrijedilo do 30.06.2012.
ock samo pitam nije mi bilo jasno ,jer ne pise datum kad sam postao clan,budem uskoro za ovu godinu uplatio
pitanje...ističe mi hak 07.05.2013. pa me zanima kada najkasnije mogu uplatiti i dali mi članstvo ide opet od istog datuma i dali će mi kartica stići u neko skorije vrijeme ili mogu sa uplatnicom mahat :
ček da pogledam u svoju magičnu kuglu :wzplati barem desetak dana ranije i pošalji mi na pp broj članske u HAK-u ako ti kartica i ne stigne prije 07.05., članstvo će ti biti aktivno od tada
znaci i meni ce od 5mj bit aktivna kartica : pitam jer mi je prosla stigla nekih 3mj kasnije i nije bila aktivna 2mj. tj, od 3-5mj.
ti si prošle godine platio članstvo 13.03.ja sam sve podatke u HAK poslala 18.03.kada si ti dobio HAK-ovu karticu i od kada ti vrijedi članarina :
dovla je uplatio članstvo+hak 06.05.2013.g.
vidjela, prosljedila u HAK
bravo sad samo da se oni smiluju pa pošalju karticuuuu....
ako i dalje želiš optimum HAK paket, uplatiš 200,00 kn za to i 150,00 kn za članstvo alfa klubu, dakle ukupno 350,00 kn
To sve mogu uplatiti na jednu uplatnicu ili moram na dvije?
na jednu i u pozivu na broj napiši svoj broj članske - a ovo ti vraćam :tongue:
Ženi isteklo članstvo pa bi produžili, Alfisti + HAK kao i do sada. Trebaš li što od podataka i na koji račun uplaćujemo i koliko? Ime je Slađana Lučić