Ja sam evo nakon dugog mozganja i želje da kupim KW V1, na kraju se odlučio samo za opruge H&R, kao neko početno rješenje....
Opruge su nešto skuplje od Eibachovih pro kit, koje spuštaju cca 3 cm.
Pošto vidim da su te opruge vrlo rijetke kod alfista i uopće i da praktički nisam imao igdje išta pročitati o njima, želim o njima prenijeti svoje iskustvo nakon prijeđenih 2000 km...

Dakle, dojmovi su vrlo vrlo pozitivni. Navodno spuštaju 3,5 cm, vrlo dobro upijaju udarce, nema da se udarac više osjeti na kokpitu u autu, on se zadržava dolje na oprugi. Auto je lijepo pao, upravljivost je puno bolja, naginjanje je značajno manje u odnosu na standardni ovjes. Dosta rupa više ni ne osjećam kad prijeđem preko njih, ali kad se naleti na neku žešću osjeti se lijep udarac....
Ali pošto je to 147, i dalje je zadnji kraj malo viši u odnosu na prednji, pogotovo se to primjeti kad se parkira, na nizbrdici/uzbrdici, pa i na onoj najmanjoj.
Nekad se osjeti lagano cupkanje preko neravnina, koje dolazi odozada, ali smatram kako one još trebaju naleći i smiriti se

Uglavnom, moja preporuka svakome ko nema para za gewinde, a da nije npr eibach pro kit ili sportline koje ekipa uglavnom instalira...

Na slici se to može lijepo vidjeti, uz napomenu da su tu još i distanceri od 16 mm.