po ovom sto sam ja vidio ovdje je turbina samo privjesak zašto pa nemože iberlauf biti spojen na tlačnu stranu turbine a osim toga nema ni kulera zraka i još je na tlak spojen plin znači pumpa mu pluća a ako i radi efekt je vrlo mali jer turbo nema smislam alo nemaš struju za njega nemože raditi na obično paljenje
to ni meni nije nikako jasno.. srafio sam dosta po td istina i bog da je roktača al na turbo grani imas: crijevo za regulaciju upravljanja gorivom, senzor ili crijevo za tlak turba i senzor za tlak (gresku turbine kad fila previse). ajd neki jos imas blow off. al vecina ih ima na tlacnom crijevu..
tu mi fali: blow-off nije neophodan al mi je malo smjesno bez njeg radit jer imas gro vecu turbo rupu a i moze ti crijevo izbit sam tak..
i nekuzim kako regulira gorivo jer nevidim nikakvo pametno crijevo spojeno nekam.?
osim kaj vidim 101 criejvo spojeno od plina na granu i odusak motora..?
jedini plus kaj plin ima veci oktanski broj od benzina..
makar mi je 1.7 8v uz male preinake glava i podmazivanja (i neke druge klipnjace) (od mini coopera su slicne po dimenzijama trebalo bi radilicu brusit za 1mm i klip odozgo za 1.5mm skinut.) i mislim da uz 0.5 bara bi to bilo cist fino..