0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ulit ću mu mješavinu tutele i sojinog ulja
jesi...fali ti tekući metal za svaki slučaj :
:hehe: :hehe: Jučer sam slavodobitno ulio novo ulje u mjenjač i motor, zagrijao motor i pola sata zabrinuto promatrao oće li šta počet kapat ispod Pošto nije bilo tragova ja sam zaključio da je sve u redu, a šta je krametina zaključila to ćemo još vidit :hehe:A stvarno, je lipo stisnit novo kvačilo i šaltat lipo složen mjenjač. Voziš auto ko igračku
Smeće talijansko pocinčano se ne predaje Samo se namjerila na krivog igrača Krenem na tehnički pregled i u vožnji zablokiraju oba prednja amortizera pa sam bio prisiljen produžit kući. Naručeni novi amortizeri za petak. Samo nek proba opet smislit neki zajeb, Objasnio sam joj da ću joj jebat majku ako me opet zajebe.
ako ne curi nesto drugo ce krepat.
A da ti ne navraćaš više u temu dok ja ne prođem tehnički? Poslat ću ti pp kad bude gotovo :
ne pomaže ti to...a niti luk, niti glogov kolac :pitaj ga da ti bude jamac za kredit...onda sigurno bježi :
ne pomaže ti to...a niti luk, niti glogov kolac : pitaj ga da ti bude jamac za kredit...onda sigurno bježi :
Daklem, sutra dolaze dovi amortizeri u dućan pa ću to nabacit, a usput sanirat mali problemćić s potrošnjom. 10 litara na 20 km : Koja sponzoruša od alfe Već znam kako će zahvati ići po redu. Mijenjam injektore, regulator tlaka, senzor temperature, a onda ćemo dalje. Bit će toga još. Jedva čekam Rekoh već, na krivog se namjerila
Nema problema, samo reci koliko komada Alfi tražiš u zamjenu :hehe: