Tko je rekao da se podmornice ne kvare

Ajd dobro nije krepalo auto nego klima počela jadno i hladnjikavo hladit.
Ustanovimo jučer meštar od klime i ja da nešto zabušava ekspanzioni ventil. I skinem ja glupi ventil, al nije začepljen. Hm...
vratim natrag i opet slabo hladi. Gledamo tlakove i odlučimo da ubacimo drugi kompresor jer nam nekako mali tlak bio na strani niskog tlaka u sistemu. Polomim se ja danas ko stoka i ubacim drugi kompresor. Preko sat vremena se kuhao na suncu dok sam napravio. Vratimo plin iz vakum mašine u sistem kad ono đubre opet ne radi kako treba. Doduše dobili smo pritisak nešto bolji nego prije. Uglavnom moj kompresor je još uvijek jako dobar i definitvno nije za otpis. Bit će spremljen za rezervu.
Na kraju opet isisamo plin, skinem glupi ekspanzioni ventil i zašarafim novi. Vratili plin i gle vraga počela se klimat kako treba. Uglavnom mogao sam proć i bez znojenja i skidanja kompresora. Bilo je dovoljno promijenit ekspanzioni ventil koji je na vrhu lako dostupan i to je to. Al malo sam se pravio pametan...jebiga...

I ima još jedna stopica na releju od plina koju moram zalemit i to govorim već 4 godine. Zna mi se auto ugasit kad se razmrda. Možda sutra i to napravim