Dakle, ovako: prodao sam taj isti auto prije točno 15 mjeseci za 4500 eura- koji sada (možda) kupujem.

Radi se o Alfi 156 1.6TS 16v. Auto ima plin - koji sam ja ugradio- i cca 140 kkm.
Trebat će uskoro napraviti veliki servis.
Auto je muž kupio ženi, koja se nakon što su ga kupili predomislila i ne vozi ga baš. Auto je u tih 15 mjeseci prošao ravno 2000km.

On bi sada tu Alfu mijenjao kod svog omiljenog dealera automobila, uzeo bi neku veću bemburu na firmu...ali

lik koji se bavi kupoprodajom automobila ne želi uzeti Alfu pod račun jer se bavi samo njemačkim autima...

A mene srce i dan danas boli za mojom 156-icom. I tako se mi slučajno sreli i on kaže da se rješava mog bivšeg auta...šmrc

.
Moja žena pak vozi Fiat Punto 1.2 8v koji je kao curica: nove ljetne i zimske gume, novi akumulator, promijenjen kuplung, prije 500 km generalno sređena glava i promijenjen dihtung glave, novi zadnji lonac...auto je godište 2000, 87 000 stvarnih km.
I sad kemijam koliko da ponudim ovome za Alfu - a pitanje je kome da sada prodam ovako sređen Punto, za koju lovu??
Hebeem ti Alfa virus da ti heebem...

nikad mira! Najgore mi je bilo to što sam se nakon što sam kupio 166-cu i dalje okretao na cesti za 156-icama. Taj auto me predobro služio...
Čisto da napomenem - liku se poprilično žuri jer želi uzeti drugi rabljeni auto na firmu, a u 3. mjesecu više neće moći odbiti PDV..i mora se čim prije riješiti Alfe.
Dakle, sada kada sam posluku porao i izjadao se - koliko realno vrijedi ta ljepotica, u ova recesijska vremena? Po koliko se prodaju takvi primjerci - realno?! Dakle, ne po cijenama na Njuškalu koje ljudi stave kako bi imali prostora za pregovore- nego realno??