0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
isus neskaci pred rudo dok kola ne stanu. procitaj kaj sam napisao da mi je jedan od uvijeta 30° bio on isus, flandja, direkcija ili magarac ak nema 30° on ide na benzin.
Oko 3500kn je na flanđu sa atestom tak da ti se ne isplati zahebavati na crno.Bar ja tak mislim.
imam problem koji me pati par dana..ugl ugradio sam plin direkt u na motor 1.6 box u servisu ovlastenom vozio se od 5 mj bez problema. od nedavno mi trza na plin u voznji na konstantom gasu a na benzinu ne...bio sam danas kod servisera sve smo pregledali promjenili kompjuter provjerili plinske dinzne i opet isto...on kaze da sumnja na bobinu..sad mene zanima dali je moguce da na benzinu ne trza a na plinu trza a da nekupujem novu bobinu bezveze..eto ako neko nesto zna bio bih zahvalan
pa da...otvorio covjek predamnom novi komp stavio stelali smo u voznji i stalno isto na 50 konstante trza na 60 trza na bilo kojoj brzinin i da je konstantna trza...svjecice su skoro nove..znaci 99% kablovi i bobina. hvala ti na brzom odgovoru
benzin pali na cudolose svjecice i kablove. inace plin trazi jaku stabilnu i direktnu iskru. a to bi znacilo da nista od svjcica sa 2 ili vise nogica.