0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
gornje su mene ispale oko 300-tinjak kn sa 20% popusta... zovni andjelka na 095/9037-833, reci da ti je dino dao broj, obavezno pitaj za popust edit> 300-tinjak po komadu...
...ja bio neki dan u auto kresi, za 147-cu 1.6 TS gornja 1343kn i doljnja 624kn, prva ugradnja TRW
Info iz prve ruke:Original vilica donja u SLO 106€ i original vilica gornja 58€......Bez ddv-a...s obzirom da mi je do slo 21km zna se kud ću u nabavu kad bude trebalo
znači trw je original za vilice ili ima netko durgu informaciju??ja sam kod auto krešija kupio prošlu godinu gornje vilice 350kn komad i za 3 mjeseca gotove,.. neznam koja firma su ...al ne isplati se definitivno,...........
http://www.avto-makoter.si/
Orginalne vilice su obično TRW
TRW je prva ugradnja u Alfe, ali na žalost TRW koji se kod nas prodaje ( autokrešo ili intercars) nemaju veze sa originalnim TRW-om...made in kina, provjereno.
...upravo tako, mislim da su u nekom plavom pakiranju, a trebalo bi biti u crvenom...
ja prodajem ramena redaelli ricambii za 156 ,u 5 godina niti jedene reklamacije nema
koja lova Aki ?edit: u tip severu na sveticama su ricambi 472kn za gornje i soma za donje. Sad pitanje je dal su bolje od delphia, ocapa frapa i ostalih
Moja preporuka SWAG, Moog, NK(sbs)...frap, ocap ni slučajno
swag, gornje 600, donje 900. sever hondlova
Gregurek ti je uvoznik za SWAG, pa vidi tamo...