Pozdrav, pred nekoliko dana sam stavio na 156 1.8 170tkm eibach pro kit -30mm uparen sa bilstein b4, dotle sam imao originalne amortizere i opruge te su u pitanju telefonke 16 205 55
Dojmovi: auto je legao -20 mm iza i -25 mm naprijed, izgleda taman malo sportskije ali da ne zapinjem po ležećim u Zagrebu.
Što se tiče udobnosti neke stvari su se promijenile...auto jest malo tvrđi ali ne da sve drnda nego da više osjetim recimo prekide u asfaltu, dok veće rupe trpi otprilike isto kao i original...pozitivna stvar je da nema toliko ljuljanja nakon pređenih neravnina već sve prođe instantno...
Što se tiće držanja ceste, auto je prije bio dobar ko i svaka 156, međutim ovo sada je po meni nova razina, preciznije upravljanje, nema poniranja ko prije pri naglom startu/stopu, u zavojima drži sigurno 30% bolje...sve u svemu dojam kao da imam brži auto
Uglavnom se prepopruća prokit upariti sa kraćim amortizerima međutim evo iz prve ruke mogu reći da dobro ide i sa normalnim zamjenskim b4 bilsteinima, znači minimalna žrtva udobnosti ali značajna poboljšanja voznih svojstava i vizualnog dojma