Nije nikakva kemija ako imas kape amortizera od GTV. Ali je nenabavljiva roba kako sam skuzia. Nisam ni ja zna da je M14 na GTV al ajd, sve se da upasat. Ima opcija napravit kapu na uniball šta je ok, ali za auto koje vozim po cesti mi se ne svidja ideja, ima opcija modificirat nosač amortizera od brava, onaj noviji tip di je ležaj unutar kape amortizera.
Izbije se originalan ležaj sa 12mm rupom jer ne može amortizer proć kroz to, za donji dio kape zavarit komad lima sa kućištem ležaja koji će se koristit. Nema ništa 14xnešto normalno mm kupit, pa treba ići na veći ležaj i unutarnju piksnu. tako da se sve skupa naslanja na ležaj koji je na gumenoj kapi, tako da je to po PS-u. Ali ja sam ipak nasa original od GTV pa nemam potribe kemijat.
Ista stvar se može napravit za original GTV setup, jer koliko sam shvatia sve muci isti problem...GTV kapa nema, a za Brava ima nove u svakom ducanu.
Nemam pojma kako izgleda original V1 za coupea, 155, dedru, itd. To bi trebala bit 12mm osovina, a kako je lezaj izveden nemam pojma. Mozda opruga ide u siroko gore pa ostaju tvornicki lezajevi amortizera?