A ovo za ap kaj velis mi je skroz cudno.... Takve stvari nisam cuo nit za ono sranje ta technix 
Sent from my ajfon
Nisam razmišljao o nečem drugom baš iz razloga jer je Eibach išao pod račun za iznos koji nikako ne bi mogao dobiti u oglasniku - bar ne u nekom razumnom roku ako ikako.
Što se AP tiče to što su amortizeri glasni je u uskoj vezi s konstrukcijom kompletnog ovjesa za amortizere koji se koriste za AP gewinde što ne znaći da su im.performanse loše - btw. Eibach na OEM amortizerima mi se isto dosta čuo dok se ne bi ugrijao.
Druga stvar je da sam želio nešto provjereno i kvalitetno bez obzira na priče da se KW radi u Kini, da se samo KW Club sport radi u Njemačkoj i sl....jer od par 10-ak tisuća dijelova na autu se vjerovatno njih značajan postotak radi u Kini pa nitko ne postavlja pitanja.
U svakom slučaju sam prezadovoljan - prvi moment je uvijek WOW efekt na koji utječe i uzbuđenje i sl. no evo sad nakon već par dana i testiranja po svim mogućim cestama po kojima sam i dosada vozio mišljenje se nije promijenilo - ćak je i žena primjetila razliku...
Sad jedino čekam da to sve skupa sjedne pa da vidim hoću li ih "zašarafiti" još cca 1 cm koliko može ići dolje ili će ostati ovako kako je sada.