samo jedna opaska, pitaj nekoga tko je vozio obične gewinde i one sa štelanjem tvrdoće, meni je jedan kolega sugerirao da meni za svakodnevno korištenje to nema smisla, također u njemačkoj ne podešavaju kao kod nas sve n npr6 stupanja tvrdoće nego podešavaju ovisno o autu i stilu vozžnje staze na koju se ide a to onda ima smisla, za dvaput godišnje grobnik i sl sheme ti je amortizer opruga ili klasična gewinda vrh 
gewinda sa štelanjem tvrdoče i bez štelanja se ne mogu usporediti po ničemu
znači gewinda bez štelanja je tvrđe "punjen" amortizer sa štelanjem visine i žao para za kupit takvu gewindu kad se to more od amortizera napraviti za jakoooooooo puno manje love
baš to ča veliš da nema smisla tvrdoča za svakodnevno korištenje se varaš tj. tvoj frend , jer prvo nemamo svi isti filing pod guzicom pa je nekom neš meko , drugom tvrdo a treći misli da su obojca u kujcu jer je taman , stoga se s štelanjem tvrdoče prilagodi svakom
ja iman D2 već mislim preko 5 let ja san prezadovoljan kupio san dodatna 2 prednja uloška(tijela) za rezervu i još mi stoje zapakirani al s obzirom da san platio komad 500kn a jedan amortizer za 145 u srednjoj varijanti je oko 100e mislim da se računica jasno vidi