Hm, mogu reci za pocetak da si napravio VELIKI ZAJEB. Kod svih uredjaja bilo u autima ili bilo kojem drugom za vrijeme update-a NIKADA ne prekidati proceduru sto te ICS na pocetku i upozorio.
Ok sad je tako kako je. Kao prvo ako ti je Alfa 1999. godiste to znaci da imas G2 sustav navigacije (najvejerojatnije, osim ako nije naknadno ugradjena), dakle i CD s mapama ti mora biti za G2 sustav, a koliko ja znam (ne tvrdim kategoricno) zadnji update mapa za G2 sustav je bio 2003. godine, zato ti CD iz 2004. nije ni prepoznao. U Alfi ti je ocito bila neka tvornicka verzija software-a , jer ICS kada mu stavis novi CD s mapama provjerava trenutnu verziju. Na svakom Navteq CD s mapama za Alfu 166 nalazi se i posljednja verzija software-a odnosno pokretackog programa za navigaciju na ICS-u. To kad pogledas CD na computeru se nalazi u directory-u ili kako je to novo smisljeno Folderu po imenu SW i velicine je cca 4 MB. Posto je kontrolna komunikacija izmedju CD citaca i samog sustava navigacije relativno spora jer sam citac radi na 1x , a ne kao danasnji CD citaci na computerima na 52x ili brze, samo ucitavanje dosta dugo treje, toliko da kada sam prvi puta dozivio update navigacije na Alfi 166 prvi tren pomislio kako on taj update radi preko saltelita

, no nije tako. Ono sto ja mislim da trebas napraviti je, pronaci (mislim da ja imam samo moram provjeriti jos) Navteq CD s mapom koji je noviji odnosno najbolje iz 2003. posljednji za G2 sustav. Na taj nacin ICS bi trebao skuziti da je dobio CD s novijim firmware-om i trebao bi se automatski pokreniti ponovno procedura update-a koju ovaj puta svakako pusti da se izvede do kraja koliko god to trajalo (cca 15 min.). Uspjeh ovoga vjerojatno ovisi o tome u kojem trenutku si proceduru update-a prekinio, ukoliko si ju prekinio u tijeku ucitavanja novog software-a mislim da nebi trebao biti problem, ali ukoliko si prekinio u tijeku instalacije novog software-a moglo bi biti sranje.