09-06-2026, 00:21:49

Autor Tema: Alfa 166 Navigacija  (Posjeta: 53912 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline cor

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
Alfa 166 Navigacija
« u: 21-05-2007, 07:50:39 »
  Evo mozda ce biti nekima korisno kako mogu provjeriti koji sustav navigacije imaju u svojoj 166ici. Osim sto po mjesecu i godistu auta mozete znati, a to je kako sam vec na nekom drugom podforumu napisao <12/2000. je G2 >01/2001. je G3, evo i nacina da to direktno provjerite u svom autu.
 Dakle postavite ICS u CLIMA mod i onda stisnete desni gumeni kotacic i drzite 3 sek. Na ekranu ce vam se pojaviti novi ekran sa podacima o software-u koji vam je instaliran.... i pod stavkom Navigation: (naravno ako imate instaliranu navigaciju) pisat ce vam nesta kao ARIExxxx sto znaci da imate G2 sustav ili ce pisati ARNAxxxx sto znaci da imate G3 sustav navigacije.
« Zadnja izmjena: 10-02-2014, 22:49:10 od a.m.alfa »
Zaljubljenici u njemacke aute su ljudi koji i od penisa vide vaginu !

Xrepe

• Gost
Odg: Alfa 166 Navigacija
« Odgovori #1 u: 25-05-2007, 17:09:23 »
Servus!

Imam Alfu 166 sa navigacijom, osim kaj turbo ne radi  :sad: pocela je navigacija zezat. Kad hocu ukljucit navi onda mi kratko cita cd i onda veli da je CD naopacke stavljen. Uglavnom bilo kak ga stavim nista se ne dogadja. Ovo je vec druga alfa 166 koja ima problem sa time. Prvu sam prodal sa tom greskom, tak da se nisam previse zamaral sa time.

Hvala!

Offline cor

• Sa stažom
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #2 u: 26-05-2007, 08:56:54 »
Servus!

Imam Alfu 166 sa navigacijom, osim kaj turbo ne radi  :sad: pocela je navigacija zezat. Kad hocu ukljucit navi onda mi kratko cita cd i onda veli da je CD naopacke stavljen. Uglavnom bilo kak ga stavim nista se ne dogadja. Ovo je vec druga alfa 166 koja ima problem sa time. Prvu sam prodal sa tom greskom, tak da se nisam previse zamaral sa time.

Hvala!

Vjerujem da je u pitanju prljav laser na citacu, treba ga rastaviti i rucno vrlo oprezni probati ocistiti. Isto tako lagano mekanom vlaznom krpicom obrisati CD a zatim isto tako mekanom suhom preci. Ako je slucajno blago zamascen od prstiju .... treba ga oprati u blagoj otopini sapunice i dobro isprati mlakom vodom, a zatim ga lagano mekom suhom krpicom obrisati i osusiti. Svaka i najmanja masnija mrljica moze uzrokovati skretanje laserskog snopa sto se kod citaca manifestira kao nemogucnost da identificira CD. Mislim da je ovo najjeftinije i najjednostavnije sto za pocetak mozes probati. Optiku lasera mozes lagano stapicem za usi i alkoholom oprezno ocistiti ali i svakako pregledati da oko lasera i u samom citacu uokolo nema dlacica i prljavstine prasine sto sve moze i u najmanjoj kolicini ponekad uzrokovati nemogucnost ili slabo citanje CD-a.

Offline cor

• Sa stažom
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #3 u: 10-07-2007, 12:08:28 »
Servus!

Hvala!

Posto sada u ovoj novoj alfi imam navigaciju imao sam isti problem za koji mi je Baric odmah rekao kad sam ju od njega kupovao. Kao sto sam i prije napisao i pretpostavio iskljucivi problem sto javlja da je CD naopako stavljen je prljava leca lasera. Rastavio sam sve komplet izvadio citac, rastavio i ocistio lecu i cijeli citac iznutra, na moje zaprepastenje leca i sve unutra je bilo nevjerojatno prljavo od crne polumasne prasine tako da sam samo na ciscenje lece potrosio 4 stapica za usi dok sam ocistio, mada sam citac izvana nije uopce izgledao prasan i prljav. Kad sam ga rastavljao shvatio sam zasto se sve to toliko prlja. Citac ima ugradjen mali ventilator koji prasinu iz prtljaznika a i svu onu prasinu koja se unese na samom CD-u provlaci kroz cijeli citac. Moram napomeniti da sam za probu prvo pokusao citac cistiti CD-om za ciscenje i tekucinom koja se na nese na cetkice za ciscenje. Cetkice su izlazile i nakon 5 ciscenja uzastopnih potpuno crne, mada sam ih ja poslije svakog ciscenja ponovo prao dok ne pobjele. Dakle mogu samo preporuciti da bi bilo dobro tko god ima navigaciju , a siguran sam da se vrlo slicna stvar dogadja i kod CD Changer-a , povremeno staviti CD za ciscenje i ocistiti lece sto sigurno moze pomoci da se sprijeci vece nakupljanje i prljanje koje kada se dogodi ocito se ne moze vise samo CD-om za ciscenje ocistiti.
 Iznenadnje sam dozivio kada sam se ocistio i ponovo vratio, stavio CD za navigaciju, a ICS mi je napisao da se ICS software update-a i to prvo je updata-a loader, a onda i cijeli ICS software tako da mi je cijeli update sa poslije updata-anjem glasova trajao oko 10-15 minuta. Tako sada imam software sa datumom 04 Nov. 2003.   Evo kako izgleda ekran dok se update-a s tim da za to vrijeme sve funkcije ICS se iskljuce i ne rade sto je i normalno.

« Zadnja izmjena: 10-07-2007, 12:28:19 od cor »

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: MacSlavko

Sipekius

• Gost
« Odgovori #4 u: 10-07-2007, 12:37:14 »
Kad sam prvi puta ubacio CD s navigacijom počelo je updatiranje softwarea i ekran je upravo ovako izgledao. Preplašio sam se i pomislio sad je gotovo sve će se rasturiti. Ali nakojn 10 minuta updatiranje je završilo i sve je bilo ok. Odahnuo sam!

Xrepe

• Gost
« Odgovori #5 u: 10-07-2007, 22:06:21 »

Posto sada u ovoj novoj alfi imam navigaciju imao sam isti problem za koji mi je Baric odmah rekao kad sam ju od njega kupovao. Kao sto sam i prije napisao i pretpostavio iskljucivi problem sto javlja da je CD naopako stavljen je prljava leca lasera. Rastavio sam sve komplet izvadio citac, rastavio i ocistio lecu i cijeli citac iznutra, na moje zaprepastenje leca i sve unutra je bilo nevjerojatno prljavo od crne polumasne prasine tako da sam samo na ciscenje lece potrosio 4 stapica za usi dok sam ocistio, mada sam citac izvana nije uopce izgledao prasan i prljav. Kad sam ga rastavljao shvatio sam zasto se sve to toliko prlja. Citac ima ugradjen mali ventilator koji prasinu iz prtljaznika a i svu onu prasinu koja se unese na samom CD-u provlaci kroz cijeli citac. Moram napomeniti da sam za probu prvo pokusao citac cistiti CD-om za ciscenje i tekucinom koja se na nese na cetkice za ciscenje. Cetkice su izlazile i nakon 5 ciscenja uzastopnih potpuno crne, mada sam ih ja poslije svakog ciscenja ponovo prao dok ne pobjele. Dakle mogu samo preporuciti da bi bilo dobro tko god ima navigaciju , a siguran sam da se vrlo slicna stvar dogadja i kod CD Changer-a , povremeno staviti CD za ciscenje i ocistiti lece sto sigurno moze pomoci da se sprijeci vece nakupljanje i prljanje koje kada se dogodi ocito se ne moze vise samo CD-om za ciscenje ocistiti.
 Iznenadnje sam dozivio kada sam se ocistio i ponovo vratio, stavio CD za navigaciju, a ICS mi je napisao da se ICS software update-a i to prvo je updata-a loader, a onda i cijeli ICS software tako da mi je cijeli update sa poslije updata-anjem glasova trajao oko 10-15 minuta. Tako sada imam software sa datumom 04 Nov. 2003.   Evo kako izgleda ekran dok se update-a s tim da za to vrijeme sve funkcije ICS se iskljuce i ne rade sto je i normalno.

Daj mi molim te reci jesi li morao kod update-a ukucavat kod od ics-a?

Ja sam isto probao sa cd-om za ciscenje, ali nije pomoglo. Cetkice na cd-u nisu bile tak zmazane. Jel se kod rastavljanja mora na nesto pazit ili je to sve easy peasy?

Hvala!

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
  • AR 166 2,4/159ti 2,4/Spider 3.0 24V/ 159ti 1750tbi
    • Njemacka, Stuttgart
« Odgovori #6 u: 10-07-2007, 22:54:47 »
ne, samo kad prvi put ukljucis radio i ICS poslje prikopcavanja baterije utipas sve kodove i to je to. Kasnije CD unutra i sve sam radi jer si otvorio Meni od  Systema. tak je bilo bar kod mene.

Offline cor

• Sa stažom
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #7 u: 11-07-2007, 12:16:48 »

Daj mi molim te reci jesi li morao kod update-a ukucavat kod od ics-a?

Ja sam isto probao sa cd-om za ciscenje, ali nije pomoglo. Cetkice na cd-u nisu bile tak zmazane. Jel se kod rastavljanja mora na nesto pazit ili je to sve easy peasy?

Hvala!

Ne, kod samog update-a te ne trazi nikakav PIN, njega te trazi samo ako odspajas akomulator, a to nisam morao.
 Sto se CD-a za ciscenje tice ima ih par vrsta i neki su za CD/DVD ROM-ove a neki su za audio/dvd player-e a neki pak i za jedno i za drugo, tako da i o tome ovisi. No u svakom slucaju rucno ciscenje bi moralo pomoci. E sad, sto se rastavljanja tice nije posebno komplicirano moras imati onaj skroz kratki krizni odvijac i to malo deblji, a pored toga imbus i torlani (dvije dimenzije) kad krenes sam CD citac rastavljati.
 Kod odspajanja kablova dobro pazi i bez sile kablovi moraju izlaziti da nebi kabl od GPS antene iscupao iz konektora jer koliko sam primjetio nije bas jako stisnut u konektoru. Kod odspajanja glavnog konektora imas svjetloplavu polugu koji prebacis i ona ustvari izvuce i oslobodi cijeli konektor, dobro pazi da polugicu ne slomis sve mora ici lagano. Eh sto se tice samog rastavljanja citaca stvar nije komplicirana ali samo ciscenje ces morati obaviti tako sto ces gornji lim na kojem stoji zuta naljepnica sa crnim slovima iznad mjesta gdje se ispod nalazi leca lasera , podici lagano i oslobodit si samo toliko prostora koliko ti je potrebno da uvuces stapic jer se s gornje strane lima nalazi jedna plocica do koje vodi tanki folijski kabl koji je zaljepljen za lim i onemogucava da lim potpuno maknes. Pokusao sam odljepiti taj folijski kabel ali na pola sam odustao jer ljepilo prejako drzi i bojao sam se da se sam kabel nebi ostetio. No u svakom slucaju i na ovaj se nacin moze bez problema leca ocistiti, ali samo vrlo lagano i njezno bez ikakvog pritiskanja lece prvo stapicem umocenim u alkohol pa ocjedjenim i tako onoliko puta dok vrh stapica ne izadje cist, a onda isto tako lagano dobro lecu ocisti suhim stapicem. Svakako nastoj i sve okolo lece kao i gumeni valjcic uvlakaca CD-a dobro ocisti isto alkoholom. Obrati paznju kod skidanja gornjeg limenog pokrova kad krenes rastavljati CD citac, na njega je zasarafljen mali ventilator i prije nego dizes gornji lim odsarafi oba vijka koji drze ventilator da sam ventilator nebi iscupao i da ti nebi smetao. Kad vec rastavljas kompletan citac do ceg god mozes doci lagano ocisti pa tako i spomenuti ventilatoric.
 Puno srece ti zelim !

Sljedeći korisnici su zahvalili na ovom postu: MacSlavko

Xrepe

• Gost
« Odgovori #8 u: 13-07-2007, 21:22:24 »
Hvala! :ok:

Igrat cu se malo sa time ovaj vikend....

Pozdrav...

alfist

• Gost
« Odgovori #9 u: 17-08-2007, 14:42:09 »
Dali neko ima navigaju u 166; koju verziju i kad bi se moglo to vidjet? :?:

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
    • Njemacka, Stuttgart
« Odgovori #10 u: 17-08-2007, 14:48:47 »
Dali neko ima navigaju u 166; koju verziju i kad bi se moglo to vidjet? :?:

da nebi doso na ideju naknadno ugradjivati :?: :?:, onda bolje kupi drugu alfu  :da: :da:, u cemu je problem

alfist

• Gost
« Odgovori #11 u: 17-08-2007, 14:55:58 »
htio bi upusat novu karu europe.  :?:

Offline cor

• Sa stažom
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #12 u: 18-08-2007, 08:57:20 »
 O ovoj temi bar djelimicno pisalo se vec na ovom podforumu http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=3841.0
 A sto se mapa tice, Alfa 166 koristi Navteq sustav navigacije i mape. Nazalost ne postoji mapa cijele Europe vec po segmentima i zadnje su izasle za 2006-2007, vise o mapama koje stoje na raspolaganju mozes procitati ovdje
 http://www.navigation.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Navteq-NavteqEurope-Site/hr_HR/-/EUR/ViewStandardCatalog-Browse;pgid=kHFqUX2YWgVSR04GFKjzG8Ko0000tLV8m7i5?CatalogCategoryID=Xc0KCggRadcAAAEOyM1tNDzd&ShowAllProducts=YES&ShowAllCategories=YES

Inace sto se tice mapa ostatka Europe, mogu reci da sam kontaktirao i zalio se Navteq-u na sta su mi oni odgovorili da zadnnje sto su napravili je CD Central Europe u kojoj je pokrivena Juz. Njemacka, Sj.Italija, Austrija, Ceska, Slovacka i Swicarska i da za sada nece raditi nove mape. Na novijim modelima Alfi (159, Brera ..) postoji pokrivena jos i Slovenija .
 Ove sve mape odnose se na G3 sustav navigacije.
« Zadnja izmjena: 19-08-2007, 08:59:02 od cor »

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
    • Njemacka, Stuttgart
« Odgovori #13 u: 18-08-2007, 12:22:17 »
to sto ti je cor rekao je u biti to, samo sto ja preporucavam onaj jedan Disk na kojem je cijela jedna zemlja (Kompl. D,A,GB,I,Sp.,Por.itd.), i sa svim  glavnim cestama i vecim gradovima EU. Recimo da udjem u Klagenfurt, Villach, Graz, Wien, Ancona, Trieste, Padova etc. nije tema jer cita sve i jos je kolko tolko aktualno. Po meni je u tom slucaju bitno da sam u krugu nekih 100-200m i to mi je dosta.
Ja recimo imam Njemacku sa glavnim cestama i vece gradove EU koje su bile 2003 u EU. Za ove ostale gradove se uzne karta na benzi ako se bas mora ili preko Michelina se izprinta ili zapise di se mora van sa autoputa koju lijevo koju desno i  :drive: :drive: 
Imace sve u svemu sam sa Navi zadovoljan

alfist

• Gost
« Odgovori #14 u: 19-08-2007, 18:31:03 »
Zbog posla kojeg radim , pa kad mi zatreba neka ulica u manjem mjestu da se ne vozam i gubim vrijeme. :drive:

Offline Neven

• Član Alfa Kluba 11
  • Trade Count: (+2)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • 147 JTDm
    • Varaždin
    • Naljepnice - dizajn, izrada i prodaja
« Odgovori #15 u: 12-11-2007, 17:12:58 »

Offline cor

• Sa stažom
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #16 u: 14-11-2007, 11:30:51 »
htio bi upusat novu karu europe.  :?:

Imam ti ja  verziju 5562 CD za 2006. centralna evropa u kojoj je Njemacka, Austrija, Svicarska, Ceska, Slovacka, sjev. Italija. Inace vidim na stranicama Navteq-a izasli su novi CD-ovi za 2007/2008.
 Navigacija u 166ici inace radi izvrsno i stvarno je precizna.

Offline cor

• Sa stažom
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #17 u: 14-11-2007, 11:35:40 »
da nebi doso na ideju naknadno ugradjivati :?: :?:, onda bolje kupi drugu alfu  :da: :da:, u cemu je problem

Sto se naknadne ugradnje tice, trenutno radim na ugradnji i provlacenju instalacija DSP pojacala i CD-changer-a i mogu reci da nije nikakva komplikacija za provuci i instalirati jos i navigaciju. Treba se samo drzati sheme spajanja kupiti navigaciju preko eBay-a i malo potrositi vremena na pripremi kablova i provlacenju.
 Ovih dana cu vjerojatno zavrsiti s instalacijom DSP, CD/MP3 -a i DVD/Divx -a u svoju 166 pa cu sve slike instaliranja i spajanja staviti na forum.

Offline imc1

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #18 u: 12-04-2008, 16:13:12 »
Imam 166 sa navigacijom bez cd-a. Nabavio sam cd 2004.godište, nije ga prepoznavao, pa sam nabavio cd 99.godište kao i moj auto. Na navigaciji mi piše Insert navigation cd, stavim ga učitava 2,3 min i onda napiše Navigation system not available. A bez tog cd-a nemogu niti sat namjestit jer ga preko gps-a treba namjestit, kad stavim cd mogu ga manualno namjestit kao da nemam navigaciju. Istina prvi put kad sam ga stavio jučer prvo je napisalo Initializing nav system i nakon toga Updating software i tad sam ga izvadio da ga presnimim, a nisam čekao da završi update, i od onda svaki put naipiše Nav system not available. Dali zna ko di može bit problem, šta sam ja zajebo tu?

Offline Damir

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GIULIA super 2.2 180 Q2
    • Lučko, Zagreb
« Odgovori #19 u: 12-04-2008, 16:59:10 »
Imam 166 sa navigacijom bez cd-a. Nabavio sam cd 2004.godište, nije ga prepoznavao, pa sam nabavio cd 99.godište kao i moj auto. Na navigaciji mi piše Insert navigation cd, stavim ga učitava 2,3 min i onda napiše Navigation system not available. A bez tog cd-a nemogu niti sat namjestit jer ga preko gps-a treba namjestit, kad stavim cd mogu ga manualno namjestit kao da nemam navigaciju. Istina prvi put kad sam ga stavio jučer prvo je napisalo Initializing nav system i nakon toga Updating software i tad sam ga izvadio da ga presnimim, a nisam čekao da završi update, i od onda svaki put naipiše Nav system not available. Dali zna ko di može bit problem, šta sam ja zajebo tu?

Mislim da ti je ovo problem.  :da: :da:

E sad kako to rješiti  :?:

Probaj skinuti kleme s akumulatora i ostaviti bar 10 minuta skinute, nakon toga vrati kleme upiši kodove (nadam se da imaš kod kartice od ICS-a i navigacije), stavi CD i ponovi postupak (kod mene je update trajao 15-ak min ako ne i više). Nadam se da ćeš uspjeti  :ok:

PS prvo provjeri imaš li kod kartice. Bez njih ćeš samo pogoršati situaciju.

Alfa 145 QV - rally car

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #20 u: 12-04-2008, 18:04:25 »
Čemo probat...hvala

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #21 u: 12-04-2008, 18:44:04 »
Niš od toga, čak me nije ni pitao kod od navigacije...samo od ics-a. Ima kakva druga alternativa, zna neko nešto o tome? :sad: :sad: :sad:

Offline Damir

• Član Alfa kluba 18
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GIULIA super 2.2 180 Q2
    • Lučko, Zagreb
« Odgovori #22 u: 12-04-2008, 18:49:08 »
Niš od toga, čak me nije ni pitao kod od navigacije...samo od ics-a. Ima kakva druga alternativa, zna neko nešto o tome? :sad: :sad: :sad:

Probaj potražiti na stranim forumima (alfaowner) kako resetirati navigaciju, jer je činjenica da si sredio software.  :sad:
Alfa 145 QV - rally car

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #23 u: 12-04-2008, 19:09:01 »
E, a sad mi je napisao nakon što sam ostavio cd u navigaciji cd is upside down...zamisli ti to. Idem pogledat na strane forume. Pozdrav

Offline cor

• Sa stažom
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #24 u: 13-04-2008, 14:19:07 »

Hm, mogu reci za pocetak da si napravio VELIKI ZAJEB. Kod svih uredjaja bilo u autima ili bilo kojem drugom za vrijeme update-a NIKADA ne prekidati proceduru sto te ICS na pocetku i upozorio.
  Ok sad je tako kako je. Kao prvo ako ti je Alfa 1999. godiste to znaci da imas G2 sustav navigacije (najvejerojatnije, osim ako nije naknadno ugradjena), dakle i CD s mapama ti mora biti za G2 sustav, a koliko ja znam (ne tvrdim kategoricno) zadnji update mapa za G2 sustav je bio 2003. godine, zato ti CD iz 2004. nije ni prepoznao. U Alfi ti je ocito bila neka tvornicka verzija software-a , jer ICS kada mu stavis novi CD s mapama provjerava trenutnu verziju. Na svakom Navteq CD s mapama za Alfu 166 nalazi se i posljednja verzija software-a odnosno pokretackog programa za navigaciju na ICS-u. To kad pogledas CD na computeru se nalazi u directory-u ili kako je to novo smisljeno Folderu po imenu SW i velicine je cca 4 MB. Posto je kontrolna komunikacija izmedju CD citaca i samog sustava navigacije relativno spora jer sam citac radi na 1x , a ne kao danasnji CD citaci na computerima na 52x ili brze, samo ucitavanje dosta dugo treje, toliko da kada sam prvi puta dozivio update navigacije na Alfi 166 prvi tren pomislio kako on taj update radi preko saltelita  :craz , no nije tako. Ono sto ja mislim da trebas napraviti je, pronaci (mislim da ja imam samo moram provjeriti jos) Navteq CD s mapom koji je noviji odnosno najbolje iz 2003. posljednji za G2 sustav. Na taj nacin ICS bi trebao skuziti da je dobio CD s novijim firmware-om i trebao bi se automatski pokreniti ponovno procedura update-a koju ovaj puta svakako pusti da se izvede do kraja koliko god to trajalo (cca 15 min.). Uspjeh ovoga vjerojatno ovisi o tome u kojem trenutku si proceduru update-a prekinio, ukoliko si ju prekinio u tijeku ucitavanja novog software-a mislim da nebi trebao biti problem, ali ukoliko si prekinio u tijeku instalacije novog software-a moglo bi biti sranje.

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #25 u: 13-04-2008, 20:18:28 »
moja je 166 2000 god, imal ko sd za navigaciju, mozemol se cut, placam. samo da mi radi na mojoj alfi
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Offline cor

• Sa stažom
  • Alfa 166 2.4 JTD
    • Slavonski Brod
« Odgovori #26 u: 13-04-2008, 22:00:05 »
moja je 166 2000 god, imal ko sd za navigaciju, mozemol se cut, placam. samo da mi radi na mojoj alfi

Kad stisnes istovremeno Dark + Clima,  pod Navigacija sta ti pise ARNA... ili ARNE ???

Offline imc1

• Ovisnik o alfistima
  • 156 SW 1.9 16v m-jet
    • Rijeka
« Odgovori #27 u: 13-04-2008, 22:53:11 »
Hvala cor, to ima nekakvog smisla...ajde pogledaj dali imaš taj cd pa da probam tako kako si rekao... :ok: :ok:

Offline Sesta166

• Ovisnik o alfistima
    • Zenica
« Odgovori #28 u: 13-04-2008, 23:13:01 »
odoh vidjet
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Offline Sesta166

• Ovisnik o alfistima
    • Zenica
« Odgovori #29 u: 13-04-2008, 23:23:17 »
hm ne pise nista. sad cu ti sliku poslat da vidis sta pise