0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
100kn plina prelazim od 150-220km ovisi dal je samo grad ili je mješovito. Na otvorenoj cesti sa 100kn 220km po gradu mi je prosjek oko 160km neke srednje vožnje. Plin mi radi odlično i servisiran je
pa nije to ništa više nego jtd,sad mi je žao što nemam šestaka na plin
nije al radimo na tome trap je u mute modeu pa je sad pretiho tako da moramo ICS riješiti da bar neš pjeva osim 6aka
injectori skinuti i dani na čišćenje, klapna gasa očišćena i zabrtvljena jer je stara brtva popucala i vukla je falši zrak... sutra idem po svječice pa me zanima ako tko od vas ima saznanja koje su za nju najbolje?jedna slika tek toliko da se vidi kupus od rastavljenog motora a sve dodatno otežava plinska instalacija.. rastavljo sam ju pol sata a vratit sve nazad će mi trebat 2 sata čini mi se....
ostavi original boju na felgama
Crno ni pod razno . Meni se vec ofucala lagano ta moda a nikad mi se i nije nesto posebno svidjalo. O grafitnoj bi se dalo eventualno raspravit http://www.checker-motors.co.jp/shop/denen/159ti7.jpg
ljudi, treba mi pomoć DA ili NE?nakon toliko vremena samo vožnje i peglanja po gasu dolazi ljeto i pripremam se malo uredit kompletan auto... počinjem malim koracima
daj mi reci posto vidim da imas parking senzore, kako te slusaju? jel zvucni signal imas ili/i mali displej? ja narucio pa kontam gdje da ih stavim, iznad registracije ili sktoz ispod ili kao u tebe? jel ovo tvornicki?
kompa, sredi ogrebotine ako zelis, al boju ni pod razno