hvala obojici

Na plinu se vozim od kad je auto kod mene a i vlasnik prije koliko znam stalno je bio na plinu... Problema nikakvih nemam što se toga tiče jedina zamjerka mi je malo bučniji motor na okretajima (injectori rade savršeno i tihi su koliko god tihi mogu bit) već na usisu je bučniji. Imao sam pred malo problem sa plinom kad mi se prljav filter zaštropao na niskim temperaturama btw. neznam ni kad je i dal je bio mjenjan ikad

Na benzinu me zezao auto, budući sam ga samo palio na benzin i prvih 4-5km se vozio na benzin dok ne zagrije motor... cukao je nemiran bio na leru i vukao kao da je za njega zavezan neki teret, no kako plin nije radio parametrni na benzinu su se valjda poštelali i auto na benzinu radi ko švicarski sat, komotno mogu reć da je na benzinu ovo pravi luksuz za vozit... tih i miran motor, močan i uglađen, preferiram benzin u svakom slučaju dokle god se ima za točenje! Da ga mogu tankat bez stiskanja tu i tamo izvadio bi plin iz auta
Mehanički što se motora tiče napravio sam sve servise i problema nemam (veliki servis remenja, pumpa vode, svječice sve tekućine nosač motora i tako što je već bilo dotrajalo), pali na zub, ulje ne troši osim kad idem na neki duži put pa mu mast izvadim oče skinut dec dva Rijeka-Zagreb (selenia racing) al to je sve u okretajima i gas dokle ide... vodu ne troši motor je suh zadovoljan sam u globalu sa ovim autom. Po meni je pouzdan motor u svakom slučaju prvi samom vrhu