i nešto za kraj od mene ma što god ovaj znalac o alfama napiso... neću se spuštat na njegov nivo, sam si reklamu radi

auto ide za 5000€ cijena možda je tržišno takva možda nije, možda se da dobit više možda manje... to je sve relativno i nebitno. Svaka roba ima svog kupca, auto može kod bilo kojeg mehaničara, električara ili tapetara šta se mene tiče

: da se pregleda od a do željeza... može ga se ić tarit po autostradi može se sve provjerit, dakako da će ljubomornih šupaka uvijek bit pa im pustimo na volju da si dižu ego

prvo pomest ispred svog dvorišta... zato ga je i dirnulo kad sam mu napiso da pored svega šta je na toj alfi napravio i dalje izgleda ko najobičnija 166 parkirana uz cestu... i sam je u nju utuko 20-30 tisuća kn da bi ju doveo u red i sad meni pljuje po temi, može ga samo bit sram i to je sve
a što se tiče nečijeg komentara oko CSC ekipe... vjerojatno vas je tu dosta i na tom forumu ja sam bio i otišao, taj nivo primitivizma još nisma ni na jednom forumu doživjeo a na 10tak njih sam registriran. I slažem se od njih sam kupio auto sad i nikad više jer jedno se reklo drugo je bilo zato i jesam uložio desetke sati rada na autu sam, odlaska na otpad, i kod mehaničara da se servisira (kao naprimjer zupčasti za koj ise reklo da ima 35000km a kad mi ga je darko skinuo je reko, pa ovo samo šta nije puklo) bitno da su me uvjeravali da je dobar

tipkamo se...